Miért fájdalmas a szüzesség elvesztése?
ahogy olvastam az eddigi kérdéseket és kommenteket a kor előrehaladtával talán kevésbé fájdalmas.
jobban felkészülhet rá a szervezet.
"Miért fájdalmas a szüzesség elvesztése?"
Azért, mert aztán soha többé nem találod meg.
Én hamar vesztettem el, de nekem már az első sem fájt. És rögtön hozzátenném: nem azért, mert túl "tág" vagyok! A mai napig, sok év aktív szex után nagyon szűk vagyok alul. :)
Illetve jó a hüvelyizomzatom, jól tudok rászorítani, de ez a kezdetektől ilyen.
Mert a hüvelyi izomzat egyszerűen nincs hozzá szokva, nincs "bejáratva".
Gondolj csak bele, izomlázad is csak akkor van, ha előtte soha nem mozogtál. Minél többször mozogsz, annál inkább nincs izomlázad.
Minél többet használsz egy izmot annál jobban bírja a "gyűrödést".
Kedves #3!
Tudom, hogy nem közöltem a koromat, de attól az még nem biztos, hogy voltam már nyolcadikos. A nyolcadik osztályt csak ősszel kezdem meg. Hatodikban meg egészségtanból csak felvilágosítás szintjén beszéltünk ilyenekről s, de ilyen téren(hogy miért fáj a szüzesség elvesztése), nem érintettük ezt a témát.
sokan túldramatizálják meg ijesztgetik a lányokat hogy milyen borzalmas.
én elég sok csajjal beszéltem és tényleg azt mondták amit az egyik előző válaszoló is írt: hogy akik fiatalon (13-14) évesen vesztették el azoknak jobban fájt, véreztek stb.
én 18 évesen vesztettem el, teljesen túlélhető volt (pedig a srác is szűz volt). nagyjából olyan szintű a fájdalom mint mikor felszínesen megvágod az ujjad. kb. annyit is vérzik, 2-3 cseppet. nekem utána volt kényelmetlen ülni kb. 10 percig, ennyi volt. de másnap az újabb szexnél már egyáltalán nem fájt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!