25 éves szűz sráccal járnátok lányok? Kis méret 10-12cm
"Gabor011 válasza:
"De ha eljutunk odáig és előveszed a mikromatyit akkor tuti röhögő görcsök kapnék"
Kemeny szavak!
Megkerdezhetem, elozo valaszolo, hogy voltal-e mar egyutt valakivel, akit teljes szivedbol szeretsz, ugy erzed, sosem tudnal artani neki, alig varod, hogy testileg is egyutt lehessetek es eszreveszel valami olyat a testen, ami elso ranezesre lehet, hogy furcsa neked? Ha igen, kinevetted ot erte?
Vagy forditsuk meg: nevettek mar ki teged intim pillanatban, amikor eppen talan kicsit sebezhetobb vagy, mint altalaban, valami olyasmi miatt, ami nem a te hibad, nem tudod befolyasolni, nem tehetsz rola, nem te kerted, hogy olyan legyen?
(Es itt most nem arrol van szo, hogy kinek mik az igenyei, mekkora meretet kedvel, mi az, amit mar kicsinek tart (ezt mindenkinek szive joga eldonteni), hanem hogy hogyan viszonyul masokhoz es hogyan kezeli a helyzetet, amikor valami szamara nem olyan, mint amit megszokott)"
Maximálisan Igazad van .nekem se nagyobb 13-14-nél így fogadjanak el a jövőben is .
Jaj már megint a tömény álszenteskedés, persze minden vágyuk a nőknek egy 10 centis farkú, szűz béna....
Nevetnem kell:D
Azért, mert már rosszul vagyok az állandó álszenteskedéstől....
Imádom mikor megy a duma, h a 6 centis farokkal a nők bálványa lesz bárki, de a legjobb, ha mellé munkanélküli meg stb.
Sőt, az itteni nőket kifejezetten zavarja, ha valaki tehetős....
Te ezt komolyan beveszed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!