25 éves szűz sráccal járnátok lányok? Kis méret 10-12cm
38-as válaszoló - 25 évesen neked valaki idősödő? Vazze, hát az a legszebb ifjúság. Ha a kis csaj 10 éves, akkor a 25 éves kölyök is bácsi neki, egyébként meg egy csomó tinilány a ténylegesen is idősebbekre hajt, azaz 30-40 stb.
Kérdező: a lényeg az önértékelés és önbizalom. Úgy látom, ez nálad hiánycikk. Ajánlom a pszichológust. Különben én is 29 évesen vesztettem el a szüzességemet. Ez nagyon individuális és semmiképpen sem csökkenti az ember értékét. A farok nagysága az alsó határ, mondjuk egyéjszakás kalandra nem ideális, de a kapcsolat lényegét nem befolyásolhatja.
Gabor011!!
K*rva jol mondod!Neked kisholgy ha nem eleg akkor keress egy olyat akinek van 28-30cm es es 1x le is fekudhetsz vele mert utanna csak romokat hagy majd...A szerelem az elso ha egy lany szeret akkor nem fog otthagyni ilyen miatt (csak ne ezzel kezdj TENYLEG).Ha pedig ilyen ert elhagy sose szeretett tudom hogy nem ezzel az oldallal van bajod eppenseggel,de egy biztos ha szerelem van mas nem szamit!
18-as kommentelő csaj egy érzelmi hulladék. És? Mi van ha neked meg azt mondanák a tőgyeidre, hogy mikromatyik? Szánalmas némber :D
MOndom ezt úgy, hogy átlagos a férfiasságom, de nem zavar egyáltalán. Ne aggódj kérdező, nem kell kapkodni a szexig, ismerkedj csajokkal és hagyd, hogy beléd szeressenek. Akkor majd ráérsz közölni, hogy kisebb a répa az átlagosnál. De ha szeret, elfogadja, különben is üzenném annak a némbernek, hogy a női hüvely hossza max 13-14 cm. Úgyhogy ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!