Mi várható el egy szűz lánytól első együttlét során?
Bocs, hogy en is beleszolok, lany vagyok, csak lehet nem art, ha a masik odlalat is meghallgatod:
En egy nem szuz pasival fekudtem le eloszor. Elso alkalommal, mikor egyutt aludtunk, nagyon feltem, szo szerint remegtem, nem alltam kesz. Kicsit probalkozott, de aztan mondta, hogy nem zaklat. Masodik alkalommal, mikor egyutt aludtunk -egy hetre ra- csak ugy csokoloztunk es egyszer csak en kezdemenyeztem. Vagy 5x megkerdezte, hogy biztos e, de nem tagitottam. Nagyon fajt, de nagyon ovatos volt. Nagyon aktivan nem tudtam reszt venni a dologban a fajdalom miatt. Nem sokat kinlodtunk, hamar abbahagyta, atolelt es eloszor eleteben mondta, hogy szeret. Nagyon jol esett. Probalt nyugtatgatni, mert kicsit sirtam. Nagyon aranyos volt. Ezt csak azert irtam le, hogy te is szamithatsz ilyenre, legyel vele nagyon megerto, turelmes es mielott behatolnal, nagyon izgasd fel a lenyt, hogy ellazuljon.
Bocs, hogy beleszoltam.
Halihó! Én is egy leányzó lennék, szintén megosztanám veled a saját élményem, hátha jól jön.
Nem feltétlenül fáj az első annyira, hogy lehidaljon a csaj. Sokaknak fáj, ez tény. Nálunk mindketten szüzek voltunk, de szépen a kezébe vette az irányítást a párom, és végül én maradtam felül, hogy magamnak tudjam kontrollálni a ráülést. Így tényleg jó volt, amikor fájt megálltam, pihentem egy kicsit, puszilgatott, simogatott, aztán amikor megnyugodtam, és már nem fájt annyira, folytattam a "ráülést". Sokat segített, hogy én magam irányítottam. Így kevésbé fájt, második alkalommal már ő volt felül, na akkor talán jobban fájt(nem szakadt át teljesen első alkalommal) mint elsőre, mert ugye ő nem érezte, hiába mondtam neki, hogy mikor mennyire, hova, nem úgy érezte, mint én.
A lényeg: ne erőltesd, biztos meg lesz "ijedve", ha még nem látott péniszt, akkor még esetleg az is zavarba hozhatja, hogy pucéron lát. Ha nagyon fáj neki, akkor pedig semmiképp ne folytassátok, nehogy olyan rossz emlékként maradjon meg számára az szeretkezés, hogy ne akarja újra megtenni!
Üdv, sok sikert! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!