Lányok, első együttlét után mennyire véreztetek?
Figyelt kérdés
És mennyire fájt nektek?
Kort is légyszi.
2012. jún. 25. 00:04
1/14 anonim válasza:
egy picit fájt, de nem volt vészes. 1-2 órán keresztül véreztem egy nagyon picit. kb mint a mensim leggyengébb napján. mondjuk sokan vagyunk, és sokfélék, így mindenkinek más. akkor alig voltam több 16-nál, most 20 vagyok. :)
2/14 anonim válasza:
Semennyire nem vérzett, szerintem siman kitagult, nem szakadt, 25 eves voltam, fajdalom sem volt, kicsit jobban kellett eroltetni, mintha egy erős beföttesgumit tagitanal.:)
3/14 anonim válasza:
Én azon az estén és éjszaka eléggé véreztem, aztán másnak már kevésbé, de néha wc-re menéskor még láttam a papíron. Viszont az első együttlét nem volt igazán élvezetes, mármint orgazmus szempontjából, mert nekem nagyon fájt. Viszont ez is ember függő. :)
5/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem véreztem.
Fájni fájt eléggé, abba is akartam hagyni, de aztán pózt váltottunk (én kerültem alulra) és szépen, lassan, figyelmesen "ment beljebb", és aztán már egyáltalán nem fájt :)
18/L (pár hete... :P)
6/14 anonim válasza:
sajna én véreztem, meg utána pár napig fájt a wc-re menés is :/
7/14 anonim válasza:
Én nem véreztem, nem is fájt sőt kimondottan élveztem. 17 voltam
8/14 anonim válasza:
nem véreztem nem fájt élveztem és 3 szor csináltuk 20L
9/14 anonim válasza:
Hű de irigylem azokat, akik már elsőre élvezték, hogy sikerült?:D
10/14 anonim válasza:
Ugy, hogy termeszetesen nem az volt elso szexualis élmény, mert aktus nelkul is mar éveket szerelmeskedtem addig.:)
En mindig megrendulok, megrémülök, amikor itt sokan irjak, hogy az elso szexualis jellegu egyuttletnel van minden. Hát az még évek alatt felépítve is halál izgi, minden egyes érintés!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!