Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Első előtt ujjazás?

Első előtt ujjazás?

Figyelt kérdés

úgy gondoltam meg itt is olvastam hogy első együttlét előtt jó az ujjazás.Az lenne a kérdésem hogyha nem akarom hogy átszakítsa a szűzhártyámat, akkor meddig kell betolni?Ha benyúlok lehet érezni?És ha pl bemegy az egész ujj ami kb 10cm akkor tuti átszakad ugye?Előnyösebb ha ujjal szakítsuk át első előtt(nem magunknak hanem a partner nekünk)?

18/l

2012. máj. 14. 17:53
 1/6 anonim ***** válasza:

az érezni fogod hogy mikor szakadna át

és hogy a partnered az ujjával? abba hol van a romantika a szenvedély?

2012. máj. 14. 17:54
 2/6 A kérdező kommentje:
a barátom ujjazna meg nem én próbálkoznék magammal
2012. máj. 14. 18:00
 3/6 anonim válasza:
szerintem jobb ha a partnered beteszi nem újjal, romantikusabb...
2012. máj. 14. 18:18
 4/6 Wolfgang válasza:
100%
Szerintem az ujjazástól nem fog átszakadni a szűzhártyád. Az ujjazás szerintem azért jó az első alkalom előtt, hogy kicsit kitágulj.
2012. máj. 14. 18:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Változó, kinél milyen alakú a szűzhártya, de egy ujj általában átfér a rajta található lyukon, szóval ennyitől még nem feltétlenül szakad át.

Ami a másik kérdést illeti, szerintem egyáltalán nem ajánlott, hogy ujjal szakítsa át neked. Sokkal szebb és bensőségesebb, ha úgy szakítja át, hogy beléd hatol, nemcsak az ujját dugja fel neked. Nem kell ennyire parázni már most miatta, nem fog annyira fájni! ;)

2012. máj. 15. 02:26
 6/6 anonim válasza:
76%
Először ismerd meg a saját tested és próbáld magadnak... Érezni is fogod, hogy meddig mehetsz el, hogy el ne szakítsd... azért az egész kezed ne használd elég 1,max. 2 ujjad mert azért kicsi a rés a hártyán de elég rugalmas... Azért tanácsolom ezt mert sokan a fiúk közül nem érzik, hogy hol jó neked és nem árt irányítani a kezük persze finoman... és akkor nem is lesz szakadás a vége. De először magadnak kell kitapasztalni, hogy mi jó neked. És ha készen vagytok rá és testileg is meg érzelmileg is és védekezésileg is akkor javasolnám csak a meghittebb de sokkal jobb szeretkezést. Előtte sok minden van mit csinálhattok ami igen nagy örömet okozhat még és nincs veszély, hogy teherbe esel....Gondolj a szádra és a kezedre :-) Az orális érintkezés igen közkedvelt és nem jár veszélyekkel!!!
2012. máj. 15. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!