A barátnőm szűz, de majdnem megtörtént a szex csak fájt neki és kivettem és nem jött még meg neki, lehetséges hogy történt valami aprócska baleset? (többi lent)
A barátnőm szűz, de megszoktam ujjazni (szval lehet már nem is szűz) és majdnem megtörtént a szex is már csak fájt neki és abba hagytuk "kivettem". Nah most az a probléma, hogy fél mert nem jött még meg neki és nem is tudja hogy mikor kéne megjönnie hányadikán, de már itt lenne az ideje. Lehetséges, hogy az ondó váladékból(nem a spermából,mert nem élveztem bele hanem az ondó váladékból) történhet valami aprócska kis baleset?
Értelmes válaszokat kérek Köszi.
Próbáljon visszaemlékezni,hogy mikor volt meg utoljára.Ha kb. a 35.-36. nap már eltelt,vegyetek egy terhességi tesztet.A későbbiekben pedig védekezzetek.26/N
ui:az ujjazástól nem veszíti el szüzességét.
"az elsőt szerettük volna normálisan gumi nélkül"
Gratula. :)
Akkor most odaállsz a szülei elé, közlöd a jó hírt, és szépen elmennek orvoshoz, aki majd megmondja, hogy mi a helyzet. Csak hogy ezt is "normálisan" csináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!