Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esemény utáni tablettát vény nélkül is lehet kapni? (72 órás tabletta)
Figyelt kérdés
kiszakadt a gumi tegnap,kérlek írjatok:SS2012. jan. 1. 20:32
2/10 anonim válasza:
szerintem nem, de nőgyógyászati ügyeleten felírják egyből engem meg sem vizsgálta ugy felírták rögtön
3/10 anonim válasza:
nem, irány a nőgyógyász, ő ad vényt!
4/10 anonim válasza:
Nem , fel kell íratni. Nem is fog megvizsgálni neki teljesen mindegy , ugynais az ép eszű emberek nem fölöslegesen szedik be.
5/10 A kérdező kommentje:
és kell a nőgyógyászhoz szülő vagy valaki,vagyez kortólfüggetlen? hogy van ? :SS nagyon kétségbe vagyok esve:S
2012. jan. 1. 20:45
6/10 anonim válasza:
Vény nélkül nem adnak. TAJ-kártya kell, de senki nem fog semmit kérdezni, nem fognak megvizsgálni sem. Legalábbis velem igy volt, amikor elszakadt a gumi...
19/L
7/10 anonim válasza:
És tudtommal szülő sem kell hozzá, z kimaradt. Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?
19/L ismét.
8/10 anonim válasza:
14 évesen a szilveszteri buli túl jóra sikeredett?
nem akarlak elkeseríteni, de egyre több helyen kötik 18 év fölötti személyhez a gyógyszer felírását.
9/10 A kérdező kommentje:
16 leszek februárba
2012. jan. 1. 21:29
10/10 anonim válasza:
Még 16 (vagyis 15) évesen is korai így dugni, kicsilány. Ha ettől felnőttnek érzed magad, akkor kéne tudd az eljárást a fogamzásgátlás minden módjával kapcsolatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!