A barátnőm szűz, de majdnem megtörtént a szex csak fájt neki és kivettem és nem jött még meg neki, lehetséges hogy történt valami aprócska baleset? (többi lent)
A barátnőm szűz, de megszoktam ujjazni (szval lehet már nem is szűz) és majdnem megtörtént a szex is már csak fájt neki és abba hagytuk "kivettem". Nah most az a probléma, hogy fél mert nem jött még meg neki és nem is tudja hogy mikor kéne megjönnie hányadikán, de már itt lenne az ideje. Lehetséges, hogy az ondó váladékból(nem a spermából,mert nem élveztem bele hanem az ondó váladékból) történhet valami aprócska kis baleset?
Értelmes válaszokat kérek Köszi.
"az elsőt szerettük volna normálisan gumi nélkül"
Nem gondoltam volna, hogy még a megszokottnál is vannak hülyébbek... Kettőtöknek(neked+barátnődnek) együtt nincs annyi esze, mint egy értelmes 12évesnek.
ha nem volt bent rendesen akkor nem terhes
de ilyet ne csináljatok, hogy védekezés nélkül együttvagytok (vagy próbáltok), ha nem szeretnétek gyereket, hiába az első
megér nektek annyit, hogy utána a csajnak abortuszra kell mennie, és tönkremegy vele a kapcsolatotok? mert ez történik, ismerek olyat, ahol becsúszott a baba, a csaj elment abortustra, de a kapcsolatnak is annyi lett
ha más nem, akkor minimum spermicid krém/kúp stb megszakítással
de ha neked sincs tapasztalatod, akkor ne megszakítással próbálkozz, mert úgyse tudod rendesen végigcsinálni
"de hát gumival nem ugyan olyan az érzés és gondoltuk ha már csináljuk akkor rendesen élvezzük már"
Off
Jaja. És melyikőtök élvezte akkor pontosan?
:-D
"az elsőt szerettük volna normálisan gumi nélkül"
Aki akkor gumival csinálja, az normálatlan? :D Ész hová mész... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!