Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan legyek erős, hogy ne...

Hogyan legyek erős, hogy ne bántsam?

Figyelt kérdés

2 hete jöttem össze egy lánnyal, akivel már 3 éve ismerjük egymást, de csak az elmúlt pár hónapban kezdtünk el igazán érdeklődni a másik iránt. Na, az a helyzet, hogy ő még szűz, és látom rajta, hogy még nagyon fél a szextől, és annak minden "változatától." Nagyon szeretem őt, de még soha, senkinél sem éreztem azt, hogy ennyire kívánnám szexuálisan is. (Bár eddig csak 1-2 lánnyal voltam együtt, sok gyönyörű lány barátom van, akik khm... minden tekintetben kívánatosak lennének.) Szeretem annyira, hogy várjak, amíg kész nem lesz rá, viszont félek, hogy egyszer csak elkap a hév, és nem tudok leállni. (Ez emberi tulajdonság, kérlek, ne nézzetek hülyének.) Félek, hogy olyat csinálok, amivel átlépek egy határt. Hogyan, mivel tartsam kordában magam?

Én 18 ő 17

2012. jún. 16. 18:31
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Verd ki minden nap.
2012. jún. 16. 18:33
 2/6 anonim válasza:
ja verd ki egy zokniba minden nap ne erőltesd ha tényleg nagyon szép csaj meg kivánatos akkor megéri várni h megkapd. sok sikert
2012. jún. 16. 18:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Ránts rá a dologra, és várj, amíg ő is készen áll az aktusra!
2012. jún. 16. 19:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

"félek, hogy egyszer csak elkap a hév és nem tudok leállni"

Tegyük fel, hogy ott fekszetek az ágyon ölelkezve, szülők sehol stb... te begerjedsz, rámászol.. ha azt mondja, hogy "ne" akkor mit csinálsz?:D

a) lemászol róla, esetleg bocsánatot kérsz, megbeszélitek stb...

b) betuszkolsz egy zoknit a szájába, hogy csöndbe maradjon, és letéped róla a ruhát

én az a) verziót ajánlom:D mármint ha meg akarod tartani... ne parázz, ő is ott kell, hogy legyen.. aki nem ellenkezik, ha nem akar valamit, akkor az mégiscsak akar valamit...

2012. jún. 16. 19:19
 5/6 anonim válasza:
100%
mikor megkívánod akkor smárolj érzékien a lánnyal ha veled van! ha egyedül a képére verd ki!
2012. jún. 16. 19:52
 6/6 Dionsyia ***** válasza:
100%

Szia,

Nem vagy könnyű helyzetben.

Valóban elég nagy önuralom kell a szép, szűz lányhoz.

Elárulom neked, hogy a szüzek ugyanis sokszor ettől félnek a legjobban, hogy amint előkerül a bráner, onnantól nincs megállás és ha egy fiúnak már felállt, akkor az már be lesz dugva, mindenáron.

Efelől kell megnyugtasd, hogy nem teszel rajta erőszakot. Te pedig próbálj meg őrá figyelni, és ha érzed, hogy már nagyon túlizgultál, kérj szünetet. Valld be, hogy emberből/férfiból vagy és annyira kívánatos, hogy nem bírsz magaddal, de mivel tekintettel vagy rá, ezért visszavonulsz. Hidd el, értékelni fogja.

A szüzeket általában megnyugtatja, ha az ő kezükben lehet a gyeplő és amint valami nem tetszik nekik, megállhatnak. Egy lánynál az első szex egy elég fontos lépcsőfok és inkább lelkiekben mint testileg. A női test csodálatosan tud alkalmazkodni a férfihez, de ehhez kell a lélek odaadása és befogadásra khajlandósága is. Magyarul: a barátnőd akarja a szexet és ne csak engedjen neki/neked.

2012. jún. 17. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!