Ennyire erős lenne a szűzhártyám?
Sziasztok.
Természetesen még szűz vagyok. Sosem nyúltam magamhoz, csak amikor el akartam kezdeni tampont használni, a tanácsok hatására előtte "körülnéztem ott lent..." És kb. egy centi mélyen megtaláltam a szűzhártyámat. De először nem tudtam, hogy az, biológián úgy tanultuk, hogy 3-4 centi mélyen van! És kíváncsi voltam, hogy mi lehet az. Szétveszítettem egy kicsit az ujjammal. Nem fájt, persze azért éreztem valamit... Később jöttem rá, hogy az volt a szűzhártyám. Nem repedt meg, mert nem nagyon nyílt ki, max. 2 ujjnyira. Pedig én nagyon erősen feszítettem szét. Lehetséges, hogy ennyire erős? De akkor hogy fog majd megrepedni az első szexuális együttlétnél?
Köszi!
Köszi a válaszokat!
2.-nak: csak mert "körülnéztem" és nem tudtam, hogy mi az, nem éreztem fájdalmat, úgy gondoltam nem lesz belőle baj. Kíváncsiság... Egyébként nem szeretném én megrepeszteni! Majd a barátom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!