Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első csók és erős szájbűz. Hogyan mondjam meg neki, hogy ne bántsam meg?
1. Lehet hogy magas a gyomorsava és azt érzed. Szólni kell neki és adj neki Reni-t!
2. Lehet hogy van lyukas foga ami rothad. Szólni kell neki és irány a fogorvos!
3. Lehet hogy dohányzik. Fújj! Undorító! Dobd!
4. Nem mossa, vagy reggel ivott kólát és megsavanyodott a szájában. Szólj neki!
Figyu! Ez egy olyan dolog, hogy ne ta érezd magad kellemetlenül ha ő büdös!!! A szájhigiénia a legalapvetőbb és legelvárhatóbb dolog!! Azonnal szólj neki, és mondd meg, hogy ha enniyre nem tisztel meg téged, hogy megmossa a fogát akkor mi a francot akar tőled? Mi lesz a következő? Tán sz@ros seggel fog randira menni?
Én is ugatok a páromnak amikor nem jó a lehellete. Tudod milyen fóbiát okozhat ez? Később undorodni fogsz a csókjától akkor is amikor semmi baja sem lesz neki! Ez borzalmas! Ennyire tapló gyökér nem lehet a csaj!
3. Lehet hogy dohányzik. Fújj! Undorító! Dobd!
(Azért még nem kell dobni.....)
4. vagy reggel ivott kólát és megsavanyodott a szájában. Szólj neki!
Kólát és megsavanyodott???
Erről még nem is hallottam.
Bocs hogy ln is írok, de nekem meg pont az a problémám, hogy hiába mosok fogat utána egy-két órával már anyu kérdezni hogy mi van mostál fogat már ma?
szerintem nekem is valami ilyesmi bajom van a fentiek közül, a lyukas fogak már kezelésben vannak, a másik ami még lehetséges az a nyitott gyomorszáj, azon lehet valahogy segíteni? mert én hiába nem érzem tudom, hogy büdös :S
----
am meg ha veszel be rágót utána meg megkinálod azzal semmi gond nincs sztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!