Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nagyon gáz, hogy két pasival...

Nagyon gáz, hogy két pasival vesztettem el? 16/L

Figyelt kérdés
Jó, oké, hogy akkor előszörre csak az egyikőjük tudott behatolni, de én akkor is kettőnek számítom, mivel 3as volt. Igazából már ismertem őket, sokat szoktunk ilyen szexuális dolgokkal hülyéskedni (csak kettőjükkel), és végül ez lett a vége. Álom jó volt... Csak félek mi lesz, ha kitudódik. Tudjátok, elmondják egy bizalmas barátnak, aki elmondja egy bizalmas barátjának blabla... Biztosan mindenki ribancnak fog tartani.
2012. jún. 29. 20:38
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Ha neked jó volt, akkor ahhoz nekem semmi közöm nincs. (Ha rossz, akkor se.) Nem tartalak ribancnak.
2012. jún. 30. 21:57
 22/25 anonim ***** válasza:
Figyelj, szerinted nem lenne jogos, ha r*bancoznának?
2012. júl. 1. 16:35
 23/25 DownDownDown válasza:
Lehet hogy a 2pasi egymásra sem mer nézni,mert ők tartják gáznak ezt...akkor meg no para
2012. júl. 11. 16:18
 24/25 anonim válasza:
Álom jó volt??? Na ezt sem hallottam még szüzesség elvesztésénél!
2012. júl. 21. 19:20
 25/25 anonim ***** válasza:
azóta milyen a viszonyod a két sráccal? és ők hogyan viselkednek?
2012. júl. 22. 02:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!