Nagyon gáz, hogy két pasival vesztettem el? 16/L
Nagy az eselye,hogy kitudodik.
Nagyon gaz amugy
Ejnye, de gonoszak vagytok...
>)
Hát melyik kamasz fiú dicsekedne el azzal, hogy hétvégén benne volt egy kis grupiban, és a haverral partiba vágtak egy 16 éves kiscsajt?
Azt el se tudom képzelni, hogy egy ilyen kedves, bevállalós, készséges és csinos kislányra esetleg csúnyát mondanának.
Ha neked ez álom jó volt, gondolom nem enyhén vagy mazochista... vagy kamu az egész.
A szüzesség elvesztése egy fiúval se valami álom jó, alig vártad volna, hogy vége legyen, nem hogy ketten kupakoljanak meg egymás után, friss nyílt sebbel a pi.nádban....
hát ja, gáz. ha jó viszonyban vagy velük, talán nem mondják el másoknak. de ha el is mondják, talán el se hiszik, nem tudom.
miket szoktatok szexuális dolgokkal hülyéskedni? mire gondolsz? megírhatnád privátba is, érdekelne! vagy csak ilyen témájú dolgokról szoktatok sokat beszélgetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!