Lányok. Miért vesztek fel minden buli alkalmával, sőt már még a téli hidegben is egy szál semmit, ha ezzel azt is kockáztatjátok, hogy megerőszakolhatnak benneteket?
Hú, milyen konzervatívak itt az emberek... Bezzeg a többi kérdésnél...
Nehogymár a végén még a megerőszakolót sajnáljuk...
Ez kérlek évezredes dolog. A nők mindig is versengtek egymással a férfiakért, először a megszerzésükért utána a megtartásukért kell harcot vívni.
A nők önbizalmának mindig kell hogy megerősítsék a nőiségében. HOgy csodálják, fütyüljenek utána stb. Ettől nő az önbizalma, ettől érzi nőnek magát.
Amikor végigvonul az utcán, akkor elvárja, hogy mindenki ámulja-bámulja, elismerje, milyen jó nő - ettől lesz ereje és önbizalma a többi "nősténnyel" vívott versenyben.
Ja, és ha nem bámulnátok (fiúk) a kilógó testrészeket, nem tennék ki őket.
A lányok figyelemvámpírok :)
Ismerek több olyan lányt is, akit megerőszakoltak, és baromira nem olyanokat, akik mindenüket kiteszik. Ne keverj már bele ilyen témát, meg hogy megérdemli ezt bárki is, hát normális vagy?
Ennyi erővel írjam azt, hogy a gazdag jóképű srácok megérdemlik, hogy megkéseljék őket?? Hát normálisak vagytok??
Komolyan mondom, elképesztő, hogy mit hoz ki az emberekből a féltékenység!
És hiába papolsz itt bármiről, neked is az ilyen lányok tetszenek. Lehet, hogy nem ilyennel vagy együtt, de ha tehetnéd, te is ilyet választanál.
És a lányok részéről: van, aki megteheti, hogy kihívóan, kis cuccokba öltözik, és nyilván így is tesz...
és vannak a visszafogott lányok, akik közül mindenki maga a tökély belülről, de tudod ha úgy néznének ki, hogy mutogathatnák így magukat, ők is megtennék, csak nincs rá módjuk.
Ne legyetek már ennyire irigyek!!
Egy szórakozóhelyen meg miben legyen az ember? Tudod milyen meleg van bent? Nem lehet bent is nagykabátban lenni. Attól még mehet valaki felöltözve, több rétegbe öltözve, csak épp buli közben az a ruhatárban van például.
(Amúgy én nem vagyok ilyen bulizós lány, szóval nem azért védem őket, még mielőtt ezzel jön bárki)
Nem kéne iderakni a nemi erőszakot mert nincs az az öltözködés és viselkedés ami indokolná!!!!
Egészséges női exhibicionizmus kell minden nőnek!!!
Én visszafogott lány vagyok, nem mászok rá a pasikra, nem kelletem magam, és nem megyek bele egyéjszakás kalandba, mégis szívesen veszek fel szoknyát és ruhát, mert abban nőiesnek érzem magam. De sose veszek fel annyira minit, hogy kilátszódjon a fél s.ggem! Nyár van, meleg van, természetes, hogy nem fogok felvenni hosszú nadrágot garbóval! Azért veszek fel minit, ha felveszek egyáltalán, mert melegem van. 80%-ban nadrágot hordok, de alkalmanként igenis veszek fel szoknyát! Ha elegánsan kell öltöznöm, akkor biztos, hogy szoknyát veszek fel. És ha elmegyek bulizni, oda is azért veszek fel csinos ruhát vagy szoknyát, mert odabent nagyon meleg van! De hozzáteszem a ruhára mindig hosszabb kabátot veszek fel, és csizmában megyek, csak a discoban cserélem át magassarkúra. És én sose pakolom ki a melleimet, a hasam sem volt még kint soha, ha a derekam ki van, az meg egyszerűen megőrjít! Nem azért veszek fel csinosabb ruhát, mert mutogatni akarom magam, mert ki akarom vívni a füttyögést és a vizslató tekinteteket, hanem mert abban érzem jól magam, abban érzem igazán nőiesnek magam. Kedves
tegnapelőtt 21:51-es! Akkor most én is megérdemlem, hogy megerőszakoljanak?! Csak azért, mert szeretek nőiesen, elegánsan öltözködni?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!