Buli után nála alszok. Mit tegyek? Szeretném kényeztetni, meglepni valamivel.
Először is: Szerintem jobban járnál, ha a saját korosztályodból választanál párt. Nem gondolod, hogy sok az a 6 év? Szerinted őt mennyire fogja érdekelni, hogy te esetleg még őrizgetnéd a szüzességed? Bár lehetnek még csodák...
Másodszor: Nem igazán értem, miért akarsz vele bármiféle szexuális kapcsolatot létesíteni, ha elképzelésed sincs, mit kéne tenned. Ebből azt a következtetést tudom levonni, hogy nem vagy még kész erre. Oké, hogy nincs gyakorlatod, de azért úgy belevágni, hogy még elméletben sem tudod, mit lehet kezdeni egy fiúval?!
Mit tegyél? Simogasd, csókolgasd, masszírozd a testét, kényeztesd a kezeddel a szerszámát...
ti még nem irtatok ki ilyesmi kérdést?
szegény kérdező csupán egy jó választ szeretne hallani,biztos vagyok benne,hogy tudja ő is,de biztosra szeretne tudni pár jó-jobb tanácsot mint amit ő magában elgondolt. Olyan jó elolvasni megnyugtató válaszokat :) én tudom. de az utolsó válaszadó utolsó mondatjában asszem megirta :)
Szia!
Szerintem most még csak játszadozzatok, nyaka, mellkasa, hasa kényeztetése, ha van kedved akkor a szerszámát is vedd célpontba... de csak akkor ha van kedved hozzá, és valószínű, hogy viszonozni fog néhány dolgot, főleg, ha amit csinálsz izgató...
Én azt mondom, ha úgy gondolod szeretnéd ezt a dolgot, akkor mindenképpen, mondd a barátodnak, hogy hiába buli, de szeretnéd valamivel meglepni a buli után esetleg mutass neki, valami olyasmi dolgot, amit szeretnél csinálni vele. De ezt mindenképpen a buli előtt mondjuk 2 óra hosszával mutasd és mondd neki, tuti nem fog berugni, ha néhány pohárral... max. 3-al megiszik nem baj, csak szenvedélyesebb lesz, szerintem, de ez azon is múlik, kire milyen hatással van az alkohol... úgyhogy inkább ne kockáztass, inkább mondd neki ne igyon.
Sok sikert a bulihoz, az estéhez, ha volt már a buli, akkor majd jelentkezz...
Remélem nem fogsz csalódni!!!
Az előttem szólókhoz csak annyit, hogy én 18 vagyok, a barátom a szerelmem pedig 26, drágáim itt nem a kor számít már, ebben az életben, egyébként a 16-20 éves hölgyek általában az idősebb, tapasztaltabb pasikat keresik, és ha a kérdezőnek megfelel a szerelme életkora, akkor semmi beleszólásotok sincsen!!!!!
Üdv. Edina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!