Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Valamivel lehet azt szabályozn...

Valamivel lehet azt szabályozni, hogy nehezebben menjek el?

Figyelt kérdés

Pl. úgy hallottam ha valaki sokat masztizik nehezebben megy el.(Persze nem biztos hogy így van, megerősítést várok...)

Tudtok még ilyen dolgokat mondani?

2010. máj. 21. 21:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Zárjad be az ajtót.
2010. máj. 21. 21:28
 2/9 anonim válasza:

én úgy tom. h aki sokat masztizik az élesben előbb elmegy.

de az előttem szólónak van igaza:D

2010. máj. 21. 21:46
 3/9 anonim ***** válasza:

hát van egy módszer..

Maszturbálj nyugodtan és mikor érdez hogy "kezd jó lenni" akkor hagyd abba és foglalkozz valami semleges dologal(kb. fél órát)-majd újból térj vissza a maszturbáláshoz.Ez segíthet...bár én csak hallottam róla.

2010. máj. 21. 22:00
 4/9 anonim válasza:

fiu vagy vagy láány? ha laany akkor sztem ugyse lenne konnyu elleveznii

fiuu meeg háát..ovszerbe nem lesz olyan ciki elelvezni..vagy csinald rokton az alkalom elott..akk nem fog jonni olyan hirtelen..én csak ezt tommondani..

2010. máj. 21. 22:01
 5/9 A kérdező kommentje:

Kedves első:

Nyugodjál meg, zárva lesz az ajtó. :'D

Az eddigi válaszokat köszönöm, a továbbiakat várom. :D

2010. máj. 21. 22:55
 6/9 anonim ***** válasza:
A csajod cuppanjon rá az elején, utána te cuppansz rá, majd ha meg rendesbe megy, akkor nehezebben mész el. - elvileg.
2010. máj. 21. 23:03
 7/9 anonim válasza:

Elég nehéz így válaszolni, hogy nem tudom milyen nemű vagy de gondolom egy gyorslövetű gyalogos vagy XD

Szex előtt csapkodd ki és készen állsz a parasztfelkelésre...

2010. máj. 22. 00:20
 8/9 anonim válasza:
30 év múlva meg jössz vissza kérdezni, hogy hogy tudnál gyorsabban mert becsípődik a derekadXDD
2010. máj. 22. 00:23
 9/9 anonim válasza:
Sokszor leírtam már ide,hogy az intimtorna megoldja a bajt. de ha ahhoz lusta vagy(pedig az dupla orgit csinál,szóval jól gondold meg) akkor állj meg mielőtt elmész,majd újra eksn megáll és így tovább
2010. máj. 22. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!