Az normális hogy tudom szabályozni, hogy mikor legyen orgazmusom?
Egyedülálló vagyok, soha nem is volt barátnőm, tehát önkielégítésről van szó. Akár meddig tudom csinálni, anélkül, hogy elélveznék. Eddig másfél óra volt a rekordom, utána meguntam :D
A másik meg az, hogy tudok magamnak orgazmus okozni úgy is, hogy nem nyúlok magamhoz. Persze igényel némi fantáziálást és koncentrálást, de sikerül.
Ezek normális dolgok?
Az kemény. Mondjuk én inkább nem gyúrnék ilyen képességre. Hogy normális-e az jó kérdés. Kérdezz meg egy orvost vagy csinálj felmérést. Úgy tűnik manapság az az elfogadott dolog, hogy ha valamilyen tulajdonsággal elegen rendelkeznek akkor az már normális is egyből :D
Kutatásod segítendő én nem vagyok rá képes.
A másik, hogy sokáig tudod verni viszont alap dolog. Elég szar lenne, ha szex közben nem tudnád kontrollálni, hogy mikor mész el. Legalább annyira, hogy ne 1 perc után durranj :D
Az, hogy nincs barátnőd és a f*szverési szokásaidról írsz az nem normális :)
Egyébként egy férfiember bármeddig képes visszatartani, ha magának csinálja. Ha nő csinálja neki akkor már neccesebb de azt is meg lehet tanulni.
Azt tanuld meg, hogy kell nőknek orgazmust okozni. Nagyon sok nő nem éli át életében, hirdesd magad, hogy te tudsz ilyet. :)
Hát tesó neked nagyon kéne már egy csaj!
Meg ne sértődj csak hülyéskedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!