17-18 eves kor utan nehezebben szakad at a szuzhartya?
Figyelt kérdés
2008. szept. 26. 09:26
1/14 anonim válasza:
Nem! Miért szakadna nehezebben?
2/14 A kérdező kommentje:
Tobb pasitol is hallottam, hogy minel tobbet varsz annal nehezebb lesz.
2008. szept. 26. 10:11
4/14 anonim válasza:
Nem.
30 év FÖLÖTT kezdenek problémák jelentkezni ezzel.
5/14 anonim válasza:
Jó témáitok vannak a pasikkal:)
6/14 anonim válasza:
Az a pasi akart tőled valamit.Csak nem meg akarta könnyíteni a helyzeted?
Az hogy mennyire nehezen szakad át a szűzhártya,természetesen nem a korodtól függ,hanem a vastagságától,rugalmasságától,ami nem hiszem,hogy az évek során változna...
7/14 anonim válasza:
4 szűz lánnyal voltam, abból csak egy volt 18 fölött, mondjuk neki tényleg olyan erős volt, mint egy tamtam dobra kifeszített rinocéroszbőr. De nem tudom, hogy ez azzal van összefüggésbe, hogy idősebb volt, vagy simán neki ilyen. De ha még 10 srác leírja tapasztalatát, rájöhetünk.
8/14 anonim válasza:
ez nem kortól hanem egyéntől függ.
9/14 anonim válasza:
Ez hülyeség! Akkor miért írogat ide sok 13-14 éves, hogy hiába próbálkoznak a pasija, nem tud belé hatolni?
10/14 anonim válasza:
:)na ez feldobta napomat, szegény kiscsaj, jaj na , nehogy lefeküdj a pasival mert ezt mondta ,csak le akar fektetni és ez a szövege, de úgy látom ez a válasz arra a kérdésre hogy miért akarnak mostanában nagyon nafyon fiatalon szexelni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!