Atszakadhat a szuzhartya?
Figyelt kérdés
Olvastam itt, hogy a szuzhartya 2-3 cm-re van bennt:)..es a szelesseg "szakitja" at../reeszti meg/tagitja ki.
Namarmost. az lenne a kerdesem, hogy egy 2 egesz valamennyi-s akarmi atszakithatja?
bocsi hogy nincsenek ekezetek de .. nem lehet beallitani. nem megy:)
a valaszokat elore is koszonom
2010. júl. 12. 01:13
1/20 A kérdező kommentje:
bocsi..nem tudom mit irtam a fo kerdesbe:))...azt akartam irni hogy atszakadhat?
2010. júl. 12. 01:13
2/20 anonim válasza:
szia
pontosabban mit dugtál fel magadnak? am attól h tárgyakat dugdosol fel, csak a szűzhártyád szakad el, de amíg nem feküdtél le egy pasival addig még szűz vagy
17f
ha gondolod ahelyett h tárgyakat dugdosnál fel, itt vagyok én:P
3/20 anonim válasza:
Ameddig nem jut hímvessző a hüvelybe addig szűz vagy.ennyi.Tehát a szűzhártya sérül,de csak akkor szakad át "normálisan" ha egy sráccal közösülsz.
5/20 A kérdező kommentje:
ertem. nem nincs pasim. az mindegy hogy mit dogdosok en itt magamnak..a lenyeg hogy a hossza 12,5 szelessege meg kb 2,2cm ereztem, hogy valami szurt de utana a bugyimon valami barna izat lattam..kb olyan szine volt, mint a capuccino-nak:d...tudom furcsa hasonlat..es ez a targy ki"szedese" utan tortent. .. en minden esetre nem vernek lattam.
2010. júl. 12. 01:39
6/20 A kérdező kommentje:
ha a koromat megmondanam akkor jonnenek sokan a maradi mondokaikkal: en ennyi idosen meg babaztam; inkabb menj tanulni stb.:)
2010. júl. 12. 01:40
8/20 A kérdező kommentje:
oo haggyal mar:))
2010. júl. 12. 01:48
9/20 A kérdező kommentje:
izet* nem izat:)) bocs elirtem:))=))..ott lattam rajta izat na:))
2010. júl. 12. 01:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!