Lenne 1 buli, ahol kettesben tudnánk lenni! Lefeküdjek vele vagy várjak még ezzel? Fájna az első?
Ha megtörténik a dolog, és jó lesz, minden tökéletes, és úgy érzitek majd, hogy ti együtt vagytok, szeretitek egymást, és együtt akartok járni, akkor titokban tartjátok majd a "banda" előtt? Hogyan?
Nehogymár mások akarata miatt ne legyél együtt valakivel! Nem írhatom ide, hogy igen tedd meg, vagy ne, ne tedd meg. Akkor és ott te fogod tudni. Ha tényleg úgy érzel igen, tedd meg, de ne legyen akkor bizonytalanság, mert később bánni fogod.
Én ugyérzem hogy te nem gondoltad át teljesen a dolgot.
Az hogy játszadoztok csók miegyéb, még nem baj, ill nálunk is ez megy mégha csak jó barátság van, akkor is. De ez nem feltétlen jelenti azt, söt abszolut nem, hogy a legközelebbi lehetséges alkalmat kihasználjátok/kihasználja.
Szerintem jól gondold meg mire vállalkozol, mert ha ott helyben utasitod vissza az elég kellemetlen.
Szia, én ma veszítettem el, 16vok..és hát sztem ne egy buliba veszítsd el, kell hozzá a nyugodt körülmény.
A másik h az első meg nem lesz vmi nagydurranás, legalábbis nekem fájt is meg hasonlok..de nem bántam meg:) Ám inkább válasszatok erre egy délutánt,amikor senki sincs otthon..és majd akkor ha ugy adodik. Nem érdemes elkapkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!