Lányok. Miért vesztek fel minden buli alkalmával, sőt már még a téli hidegben is egy szál semmit, ha ezzel azt is kockáztatjátok, hogy megerőszakolhatnak benneteket?
Megnézném milyen egyetemre jársz! :) Én lány vagyok és igen 40 fokban nem fogok hosszúnadrágban, illetve pulcsiban vizsgázni/suliba menni, csak azért mert valaki szerint gáz, ha kilóg a vállam, vagy a térdem.
A hátsómat utálom mutogatni, nekem minimum a térd fölé érő szoknya vagy nadrág, ha mini szoknya, akkor harisnya megy alá vagy cica nadrág, de ha 5 évente lát engem valaki ilyen szerkóban az már csoda! Nálunk viszont a lányok többsége ilyen (műszaki kar)... aki meg csak azzal tudja felhívni magára a figyelmet, hogy kilóg a melle, a hasa, a feneke, mindene, annak egészségére! Igaza van annak, aki azt mondja, hogy ezek többnyire szétteszik maguktól a lábukat mindenkinek.
Istenem de idióták vagytok süt rólatok az irigység bezzeg ha egy ilyen csaj elétek állna,hogy kívánlak,már rohannátok is 500-an oda :O
Miért ne rakná ki,ha megteheti.
Egy kérdéssel rávilágítok:,,Tele vagytok zsével,vannak befektetéseitek amik fialnak.Akkor ti mivel mennétek:Audi A8-al vagy lepukkant Ladával?".
Mivel jó nő megteheti,hogy mutogassa a lábait mert szép.
Sajnos rikán látni ilyen ti szavaitokkal élve k_rvát :O
Nevetséges ez a vagdalkozásotok,ez Magyarország sajnos.
Hát nem nyertél mert pasi vagyok.És pasiként mondom,hogy iszonyat gázok vagytok.
Nem jut ki nektek ilyen csaj és ezért fröcsögtök.
Két féle erőszaktevő van:
- aki a külsőre megy az ilyenek miatt
- és aki bármilyen okból megerőszakol valakit, mert az nála kattantság.
10-ből 8 lány tuti nem öltözik így, elég durva lenne, de nem tudom sajnálni az ilyen típusú leányzókat.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!