Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok. Miért vesztek fel...

Lányok. Miért vesztek fel minden buli alkalmával, sőt már még a téli hidegben is egy szál semmit, ha ezzel azt is kockáztatjátok, hogy megerőszakolhatnak benneteket?

Figyelt kérdés
Ugye egyre gyakrabban fordulnak elo eroszakos cselekmenyek es erre meg a lanyok is ratesznek egy lapattal. Meg tèlen is azt latom hogy csak egy harisnya vab rajta es rovid farmerminiszoknya es a dereka is kint van. De ez az egy szal semmiben vali megjelenes nem csak diszkokban jellemzo manapsag kb. 10 bol 8 lanyra, hanem az elet barmely terulten. Miert nem vagytok okosabbak es elovigyazatosabbak.ilyen teruleten. Utana meg fel vagytok haborodva ha a fiuk futyulnek utanatok az utcan. Pedig magatoknak keresitek a bajt.
2012. jún. 27. 20:10
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
bocs javítok *9-nél
2012. jún. 27. 20:31
 12/28 A kérdező kommentje:
Lehet hogy azokat is megeroszakoljak, de ezeket a ruhatlanul flangalo lanyokat méginkàbb.
2012. jún. 27. 20:33
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Megnézném milyen egyetemre jársz! :) Én lány vagyok és igen 40 fokban nem fogok hosszúnadrágban, illetve pulcsiban vizsgázni/suliba menni, csak azért mert valaki szerint gáz, ha kilóg a vállam, vagy a térdem.

A hátsómat utálom mutogatni, nekem minimum a térd fölé érő szoknya vagy nadrág, ha mini szoknya, akkor harisnya megy alá vagy cica nadrág, de ha 5 évente lát engem valaki ilyen szerkóban az már csoda! Nálunk viszont a lányok többsége ilyen (műszaki kar)... aki meg csak azzal tudja felhívni magára a figyelmet, hogy kilóg a melle, a hasa, a feneke, mindene, annak egészségére! Igaza van annak, aki azt mondja, hogy ezek többnyire szétteszik maguktól a lábukat mindenkinek.

2012. jún. 27. 20:35
 14/28 anonim ***** válasza:
42%

Istenem de idióták vagytok süt rólatok az irigység bezzeg ha egy ilyen csaj elétek állna,hogy kívánlak,már rohannátok is 500-an oda :O

Miért ne rakná ki,ha megteheti.

Egy kérdéssel rávilágítok:,,Tele vagytok zsével,vannak befektetéseitek amik fialnak.Akkor ti mivel mennétek:Audi A8-al vagy lepukkant Ladával?".

Mivel jó nő megteheti,hogy mutogassa a lábait mert szép.

Sajnos rikán látni ilyen ti szavaitokkal élve k_rvát :O

Nevetséges ez a vagdalkozásotok,ez Magyarország sajnos.

2012. jún. 27. 20:36
 15/28 anonim ***** válasza:
78%
Ha olyan jó nő akkor nem kell kitenni semmit ugyebár. Ezek szerint te is l*ty*cska vagy. :)
2012. jún. 27. 20:38
 16/28 anonim ***** válasza:
58%
Meg szokták mondani, hogy olcsó húsra sok vevő akad! ;)
2012. jún. 27. 20:39
 17/28 anonim ***** válasza:
47%

Hát nem nyertél mert pasi vagyok.És pasiként mondom,hogy iszonyat gázok vagytok.

Nem jut ki nektek ilyen csaj és ezért fröcsögtök.

2012. jún. 27. 20:40
 18/28 anonim ***** válasza:
42%
Én személy szerint lány vagyok és nem kurv@. Ezek szerint neked is csak olyan jut akit bárki megkaphat. Nehogy elkapj valamit! ;)
2012. jún. 27. 20:42
 19/28 A kérdező kommentje:
:D
2012. jún. 27. 20:58
 20/28 anonim ***** válasza:

Két féle erőszaktevő van:

- aki a külsőre megy az ilyenek miatt

- és aki bármilyen okból megerőszakol valakit, mert az nála kattantság.

10-ből 8 lány tuti nem öltözik így, elég durva lenne, de nem tudom sajnálni az ilyen típusú leányzókat.

22/L

2012. jún. 27. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!