Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ciki hogy 14 évesen még szűz...

Ciki hogy 14 évesen még szűz vagyok?

Figyelt kérdés
Mert a lányok többsége már nem az...

2012. jún. 27. 13:52
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
nem ciki... amelyik lány 14 évesen nem szűz, az k*rva
2012. jún. 27. 14:23
 22/35 anonim ***** válasza:
90%

Ez komoly.....?

Nem ciki sőt...

Nem lesz jobb kesobb olyannal elveszteni akit szeretsz?

Ne rohanj, ráérsz.!Előtted az élet. Ne cseszd el most!

A tobbiekkel ne torodj, maradj egyeduli szuz az osztalyban ez ne zavarjon!Légy büszke magadra!

2012. jún. 27. 14:25
 23/35 anonim ***** válasza:
Az a ciki hogy a szeretkezés egy művészet, és akik 14 évesen orrbaszájba dugnak, azoknak fogalmuk sincs erről. Rosszul csinálják. Hogy lenne elvárható hogy egy 14 éves fiú aki azon is meglepődik hogy mi az a fehér izé ami kijön a kis kukijából tisztában legyen azzal, hogy egy nő mondjuk 5-féle orgazmusra is képes. Arról nem is beszélve hogy tudja, hogy kell ezeket megadni neki. Ennek utána kell nézni, olvasni és művelődni kell ilyen téren is. Mert nem az a lényeg hogy csináljátok, hanem hogy jól csináljátok. 14 évesen a lányok sem ismerik még magukat.. minek rohanni, nem értem én.
2012. jún. 27. 14:31
 24/35 anonim ***** válasza:

"Az osztályomban 15 lányból 10 már nem szűz és egyik sem c..ány."

Vagy csak azt mondják!

Nem lehet leellenőrizni..

2012. jún. 27. 14:32
 25/35 anonim válasza:

Hogy ciki e? Kislány vagy még, nem kéne ilyeneken gondolkodnod!

"Mert a lányok többsége már nem az..."

azokat meg tudod hogy hívják...

2012. jún. 27. 14:34
 26/35 anonim ***** válasza:
A lányok többsége olcsó ribanc! Az tévhit hogy a pasiknak azok a lányok jönnek be akik már 13évesen szexelnek! Az tudod mekkora kincs ha valaki még 18-19 évesen is az még:)
2012. jún. 27. 14:51
 27/35 anonim ***** válasza:
Az a ciki,hogy felmerült benned,hogy ciki a szüzesség.Tudod az a ciki amikor 14-15 éves kislányok már nem szüzek,még ha a lányok többsége ilyen is ahogy mondod,akkor sem őket követni birkaként,hidd el meg fogják még bánni,hogy semmi tartások,önbecsülésük,és éretlen gyerek fejjel szét teszik a lábukat.
2012. jún. 27. 17:35
 28/35 anonim ***** válasza:

még annyi hogy én 19 évesen szeretkeztem először,nem éreztem cikinek,hogy addig egy tiniszerelmemnek sem adtam oda magam,és képzeld legjobb döntésem volt,mert csodálatos volt,és mai napig vele vagyok a vőlegényem

22L(előző is én voltam)

2012. jún. 27. 17:37
 29/35 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod elveszteni 18 éves korodig, mi a kérdés? Kislány vagy még...
2012. jún. 27. 18:22
 30/35 anonim ***** válasza:

1.nem

2.ciki hogy megkérdezted

3.ciki hogy ez felmerült benned

4.ciki hogy másokra akarsz hasonlítani avval hogy megd*gatnád magad hamarabb ez miatt

5.menjél és tanuljál

2012. jún. 27. 23:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!