14 éves vagyok. Van egy 16 éves barátom. Már fél éve együtt vagyunk és szeretnék lefeküdni vele. Ez nem korai?
Szia!!
Az a helyzet ezzel a dologgal, hogy ezt igazábol te érzed mikor vagy rá felkészűlve. Ilyen idősen az emberek már ki probálják a szexet, ugyhogy ezt neked kell érezni, és eldönteni hogy akarod e. A 'közösülésen' kivűl még rengeteg módon tudjátok egymást kényeztetni, ott van pl a petting, ami szerintem nagyon jo dolog egymás vágyainak megismeréséhez, meg ilyenek...
Tehát ha még nem vagy rá felkészűlve akkor inkább ezzel kényesztessétek a másikat, mintsem valami negativ dolog süllyön ki az elkakodott szexből.
Igaza van az elöttem szólónak de annyival még kiegészíteném, hogy ha úgy döntesz megteszed és oda adod magad ennek a fiúnak mindenképpen védekezzetek. Használjatok gumit. Gondolom nem szeretnél ilyen fiatalon teherbe esni.
De szerintem kezdjétek a pettinggel ha nem vagy biztos magadban. Majd kiderül menet közben akarod-e vagy sem.
"Hallotátok, hogy megmondatott: Ne paráználkodjál!"
Máté Evangéliuma 5,27
14 évesen miért kell lefeküdni valakivel?
14 évesen miért érzi magát felkészültnek egy kislány?
Hogy mit lehet csinálni sima szexen kívül 14 évesen? Kérdezd meg a szüleidtől, hogy ők ennyi idősen mit csináltak.
Én személy szerint korainak tartom ennyi idős korban.
Persze szükség van szexuális felvilágosításra, de azért bíztatni nem kéne a GYEREKEKET!
Ne aggódj!
Nem korai, ha felkészültnek érzed magad.
Én is 14 évesen veszítettem el a szüzességemet, ennek ellenére nem lett belülem k..va.
Mellesleg a dédnagyanyám 80 évvel ezelőtt 14 évesen ment férjhez, akkor ez még vidéken teljesen normális volt.
Abban egyet értek a többikekkel, hogy inkább kezdejetek a pettinggel, így legalább megismerhetitek egymás testét, és azt, hogy mi okoz örömet a másiknak. Kézzel, szájjal, simogatással ismerkedjetek egymással, hidd el ez is fantasztikus élmény lesz. És ha később a szexre kerül a sor, akkor kevésbé lesz fájdalmas, és nem fogsz félni se annyira.
Ha egyből, minden tapasztlat nélkül belevágtok a szexbe, biztos, hogy nagy csalódás lesz a vége.
Roppant egyszerú, könnyen megjegyezhető módszer van erre. Ameddig felvetődik benned ez a kérdés, amit feltettél: KORAI!
Amikor először fogja az a bizonyos belső hang, amelyik most a kétségeidet erősítette fel: hogy MOST MÁR IDEJE LENNE..., nos akkor lesz majd ott az ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!