Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek gáz hogy 17évesen...

Szerintetek gáz hogy 17évesen még szűz vagyok?

Figyelt kérdés
2012. jún. 21. 14:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Várd ki a megfelelő pasit.

Én még csak nem is azt tanácsolnám, hogy azzal feküdj le, akibe szerelmes vagy. Inkább azzal, akit iszonyúan kívánsz, és aki tapasztalt a szexben! Persze ez nincs ráírva senkire sajnos. De a vágy fontos, ha nem kívánod a pasit, nem nagyon fogod élvezni.

2012. jún. 21. 15:04
 12/17 black.death07 válasza:
73%
szerintem egyáltalán nem gáz. ez a kor pont olyan hogy az sem gáz ha az vagy, vagy már az sem gáz ha nem vagy az :) 16/L
2012. jún. 21. 15:10
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem gáz! Nem is szabad elsietni a dolgokat, nehogy késöbb megbánd.
2012. jún. 21. 16:04
 14/17 anonim válasza:
100%

Kíváncsi vagyok, hogy az élet többi területéin is ilyen idióták-e, akik ezeket kérdezgetik.

Nem, nem gáz és ne hallgass a többi idiótára, ha szerintük égő, az csak őket minősíti.

2012. jún. 21. 16:52
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is szűz vagyok még, de nem tartom gáznak, sőt, szerintem ez normális dolog. :)

Engem is szoktak kérdezgetni, hogy miért vagyok még szűz, miért nincs barátom stb.

Igaz, nekem még barátom sem volt, de szerintem ez sem gáz. Most komolyan, az lenne gáz, hogy nem azért akarok pasit, hogy legyen és reklámozhassam, hanem arra vágyok, hogy valaki igazán szeressen és én is szerethessem őt?!

17/L

2012. jún. 21. 18:54
 16/17 anonim válasza:
100%
ó istenem, mit adnék egy 17 éves szűz lányért, szerintem feleségül is vennélek
2012. jún. 21. 22:28
 17/17 anonim válasza:
0%

Szerintem meg a világ legcikibb dolga, hogy 17 évesen még szűz vagy!

Mivel nagyon jó arc vagyok segít neked...összerakjuk amint van, és megszüntetjük egy a cinkes állapotot! ;)

2012. jún. 22. 01:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!