Szerintetek gáz hogy 17évesen még szűz vagyok?
Várd ki a megfelelő pasit.
Én még csak nem is azt tanácsolnám, hogy azzal feküdj le, akibe szerelmes vagy. Inkább azzal, akit iszonyúan kívánsz, és aki tapasztalt a szexben! Persze ez nincs ráírva senkire sajnos. De a vágy fontos, ha nem kívánod a pasit, nem nagyon fogod élvezni.
Kíváncsi vagyok, hogy az élet többi területéin is ilyen idióták-e, akik ezeket kérdezgetik.
Nem, nem gáz és ne hallgass a többi idiótára, ha szerintük égő, az csak őket minősíti.
Én is szűz vagyok még, de nem tartom gáznak, sőt, szerintem ez normális dolog. :)
Engem is szoktak kérdezgetni, hogy miért vagyok még szűz, miért nincs barátom stb.
Igaz, nekem még barátom sem volt, de szerintem ez sem gáz. Most komolyan, az lenne gáz, hogy nem azért akarok pasit, hogy legyen és reklámozhassam, hanem arra vágyok, hogy valaki igazán szeressen és én is szerethessem őt?!
17/L
Szerintem meg a világ legcikibb dolga, hogy 17 évesen még szűz vagy!
Mivel nagyon jó arc vagyok segít neked...összerakjuk amint van, és megszüntetjük egy a cinkes állapotot! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!