Szerintetek gáz ha félév után 17évesen lefeküdtem a barátommal de rá egy hétre szétmentünk, nagyon gyorsan ment el az a szüzesség vele járója (kb.15 percig ha tartott), én is szűz voltam nem szakadt át a hártyám ezért azt hitte nem voltam az?
Először is miért lenne gáz fél év után? Az hogy szétmentetek hát ilyen az élet, ennyi idősen a fél éves kapcsolat is ritka. Szűz pasitól a 15 perc nem is rossz a legtöbb 1-2 perc alatt elsül az izgalom miatt, ez természetes nem kell szégyellni.
A szűzhártya pedig ritka esetekben olyan vastag is lehet hogy orvosnak kell szikével átvágni. Rosszabb esetben a pasid nem volt eléggé felfegyverezve egy ilyen akcióhoz, de ebbe ne menjünk bele.
bár szűzhártya a neve, a szűzhártyának semmi köze a szüzességhez
aktív sporttól, és egyéb megeröltető fizikai aktivitástól s elszakadhat, sőt van akinek olyan vékony, hogy szinte nincs is, vagy nagyon könnyen elszakad
nem kell ehhez nemi aktus, még maszturbácó, ujjazás vagy vibrátor se
viszont a szüzességed CSAK akkor veszted el, ha nemi aktusba lépsz valakivel
tehát szűzhártyából nem lehet tudni, ha a pas nem hiszi el, nézzen utána a neten
megjegyzem, hogy sokan vannak olyanok is, akiknek olyan rugalmas és tágulékony a szűzhártyájuk, hogy el se szakad nemi aktus során, csak kitágul, és max terhességnél szakad rendesen
szal ennyit erről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!