Megőrült? Mit tegyek? Vélemények?
igazából korrekt volt. Nem akar neked fájdalmat okozni, mert ha a lánynak tényleg az elsö alkalom és a pasi nem óvatos akkor ez nagyon tud fájni.
Egyfelől paraszt is volt, mert a szeretkezésnek alapjáraton a gyengédségről kellene szólnia... vagy ez már kiment a divatból? Ej de öreg vagyok én már.
De ha még nem találtál partnert akkor adjak elérhetőséget? Én megoldom a kis problémátokat :D
"...mert nem egy óvatos típus, neki nincs kedve arra figyelni, hogy nekem éppen fáj-e, ő élvezni akarja..."
Hát sztem ha ilyet mond, akkor nagy valószínűséggel, nem is szeret annyira, a szexben pedig csak magára gondol és arra hajt, hogy neki jó legyen. Veled nem is foglalkozna. Inkább hagyd ott a francba.
Na meg, ha azt mondja előbb feküdj le mással?! Uramisten. Más srác örülne, ha egy szűz csaj lenne a barátnője. Komolyan, szakíts vele amíg még teheted. Jobb lesz neked, hidd el.
Ha szeretne, akkor nem érdekelné, hogy szűz vagy, vagy sem, és hogy figyelnie kell rád (hozzáteszem, egy nem szűz nőre is figyelni kell, vagy erről nem szóltak neki?).
Ahelyett, hogy örülne annak, hogy neki akarod ajándékozni a szüzességedet, itt hisztizik.
Ez a pasi nem szeret téged, keress valaki méltóbbat erre a nemes feladatra, őt meg nagyon gyorsan felejtsd el.
Én csak azon csodálkozom, hogy egy 18 éves lány ezek után még pitizik neki, és azon gondolkozik, hogy hogyan is feleljen meg egy ekkora paraszt igényeinek...
Kislány, néha gondolkozni is kéne egy kicsit. Ő küld el máshoz? Helyedben én el is mennék. Végleg. Aztán élvezheti a markát, arra nem kell figyelni, hogy fáj-e neki!
Pedro
Ha szeret figyel.
Akivel szeretkezem arra figyelek. Mindegy, hogy ez az első vagy a sokadik aktus. Másként nem nagyon van értelme.
Én egy ilyen embernek mosolyogva intenék búcsút.
"Lehet, hogy nem is szeret?"
Lehet?
Biztos.
Milyen hülyeség már, egy lehetőleg profi nővel szeretne dugni, ha éppen te vagy, az se baj.
Hagyd a francba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!