Vélemények erről? Csinálta már valaki hasonlóképpen?
Figyelt kérdés
Még szűz vagyok a párom már nem az. Ha lefekszem vele akkor valószínű valamilyen mennyiségű vérzés... Mit szólna ahhoz ha utána le szeretnék zuhanyozni és őt is hívnám? Visszataszítónak találná? Vagy semmi akadálya? Csinálta már valaki hasonlóképpen?2011. márc. 15. 13:36
1/10 anonim válasza:
Nem feltétlenül jár a szüzesség elvesztése vérzéssel.Én például még kicsit sem véreztem.Bár a zuhanyzás nem rossz ötlet..Mivel én emlékszem még a szüzességem elvesztésére ,tudom,hogy a közös zuhanyzás nem fog bejönni,mert a lányok az első nemi élet után szégyenlőssé válnak...egy kicsit félnek attól,hogy csalódott lett a párjuk..Ilyenkor a zuhanyzás a legjobb idő,hogy magunkban maradjunk egy kicsit..De ha gondolod,és úgy érzed belefér egy közös zuhany akkor szerintem a srác is benne lesz..
2/10 anonim válasza:
én egyáltalán nem véreztem,vagyis talán egy kicsit,nem emlékszek rá pontosan,mert eléggé korlátozottak voltak a fényviszonyok;)
és sztem nem gondolná visszataszítónak,és én egyáltalán nem voltam szégyenlős,nincs vmi csoda testem,de hát elvileg így kell szeretnie.
ami azt illeti bennem meg se fordulna ilyen kérdés..
tuti h szereted?xD
3/10 A kérdező kommentje:
Igen biztosan szeretem... 1000% csak problémáim vannak... lelki :/ de úgyis majd minden jön magától
2011. márc. 15. 14:04
4/10 anonim válasza:
szerintem ez kedves dolog...miért ne?
5/10 anonim válasza:
ez nekem tetszik:))) én is most készülök, vagyis lassan eljön az alkalom hogy lefeküdjünk..és szeretnék elmenni utána fürdeni és jó ötletnek találom hogy a párom is velem jöjjön:)
6/10 A kérdező kommentje:
Mennyi idősek vagyok a pároddal? (utolsó)
2011. márc. 16. 16:02
7/10 anonim válasza:
Én is zuhanyoznék veled! :) Én örülnék neki, ha ilyennel állnál elő!
8/10 anonim válasza:
ÉN benne lenék :P nem lenne visszataszító:D
10/10 anonim válasza:
az előbb beléd tettem most meg azt nézem hogy mosod a véres piná?
áááá!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!