Szerintetek, korai 13 évesen elveszteni a szüzességet?
Figyelt kérdés
2012. febr. 9. 15:00
3/43 A kérdező kommentje:
És 14 évesen?
2012. febr. 9. 15:02
8/43 anonim válasza:
egyáltalán nem vagy több attól, hogy már 13-14évesen elveszted a szüzességet. Csak azt éred el vele, hogy ribancnak fognak nézni. Szerintem fontos, főleg a lányoknál, hogy a szüzesség elvesztése ne legyen korai, olyan 16-17éves korban, lehetőleg szerelemből történjen...
Neked sem jó, ha 14évesen megreszel valaki. Inkább várj, és akkor kellemes érzéssel fogsz visszagondolni az első alkalomra!
9/43 anonim válasza:
Ippen pont ideális korban vagy ahhoz hogy apád jól felpofozzon és megneveljen !
10/43 anonim válasza:
Szerintem korai.Én 14/f vagyok és éppen ma beszélgettem egy "alfa-hímmel" és azt mondta hogy már 4-5 csajt leszopatott,meg leszopott és megujjazott.Én nagyot néztem amikor ezt mondta.Én még túl korainak tartom hogy te vagy én elveszítsük.Én 16 éves koromra tartogatom vagy a fölé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!