Szerintetek, korai 13 évesen elveszteni a szüzességet?
Figyelt kérdés
2012. febr. 9. 15:00
11/43 anonim válasza:
13 évesen olyannyira korai elveszíteni hogy a törvény bünteti! (a partnert)
12/43 anonim válasza:
MÉg 15 évesen is korai. 16 évesen már ESETLEG meggondolandó.
De minek akarsz sietni?
14/43 anonim válasza:
Valóban így van, ezt még a törvény is bünteti. (csak 14 éves kortól számít valaki fiatalkorúnak, az alatt kiskorú) Az éretlenséged pont ott mutatkozik meg, hogy felmerül: "még nem kellene." Nyilván felmerült benned, hiszen megkérdezted. Ez nem olyan dolog, amit órával lehetne mérni. Hopp, betöltöttem az x. évem, jöhet minden! Ilyen nincs. Mikor ennyi idősen beszélgettünk erről, mi is tervezgettük, hogy bizonyos életkorban már "lehet". Szintén hülyeség. Az, hogy ismerkedsz önmagaddal, nem jelenti azt, hogy ismered is. Arról nem is beszélve, hogy emocionálisan még nem lennél elég érett hozzá. Ez a legnagyobb lázadások, hangulatváltozások időszaka. A legkevésbé aktuális. A kérdésre válaszolva: baromi korai. (És felelőtlenség is. Tudsz nekem olyan embert mutatni, aki ennyi idősen esett át rajta, és ma is egyet ért ezen tettével?)
15/43 anonim válasza:
13 évesen még a törvény is büntet, 14-től elvileg nem, de az is nagyon korai!
16/43 anonim válasza:
Őőőő várj egy kicsit had gondolkodjak
IGEN, Neked még a kifestő való NEM A SZEX!!!
17/43 anonim válasza:
mennymá a p*csába ilyen idióta kérdésekkel
18/43 anonim válasza:
törvény csak akkor büntethet, ha az az egyik fél már 14...szóval egy 13 éves sráccal nem követne el senki bűncselekményt:
nincs büntetőjogi felelősség
19/43 anonim válasza:
nagyon korai,sőt 15 évesen is,és a 16 évesek között is nagyon sokan éretlenek még hozzá,nem leszel több azzal, ha szét teszed a lábad,egyátalán hogy merült ez fel benned hogy 13 éves kislányként szexelj??? attól hogy menstruálsz és hordasz melltartót,még nem vagy felnőtt,csak egy éretlen gyerek,majd 17-18 éves korod körül vagy később veszítsd el azzal akivel már egy ideje együtt vagy és tényleg szeretitek egymást,nem úgy divatból jártok és divatból 2 nap után már "szerelmesek" vagytok,meg 1 hét után együtt alszotok mert az a trend,meg a menő a tiniknél...
20/43 anonim válasza:
Egyáltalán nem! Pl.én kaptam egy tengerimalacot és az már 8 hónapos korában elveszítette. És az állatorvos szerint pont ez az ideális idő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!