Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van értelme keresnem a nők...

Van értelme keresnem a nők társaságát?

Figyelt kérdés
24 éves múltam, sose volt kapcsolatom nővel, és köztudott, hogy nem kedvelik a magam fajtát.
2012. jún. 20. 07:32
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Jól gondolom hogy barátaid sincsenek?
2012. jún. 21. 18:45
 22/31 A kérdező kommentje:

,,Hát pedig a csajok a szófosó pasikat szeretik!"

Na épp ez is lehet a gáz velünk. Egyszerűen vannak, akik képtelenek órákon keresztül rizsálni, és ilyenek vagyunk mi is. Ha nagyon akarnánk, akkor se menne, mert nincs bennünk kellő képesség.

2012. jún. 22. 01:04
 23/31 anonim ***** válasza:

18:45

1-2 akit tényleg barátomnak merek nevezni, és nem csak akkor keres ha épp bajban van, vagy épp kell neki valami!

2012. jún. 22. 09:33
 24/31 anonim ***** válasza:

18:45

Mi köze a barátságnak meg a csajozásnak egymáshoz?

Nem azért jövök össze egy csajjal meg van 128 barátja, meg nem is azért jön össze velem a csaj hogy megismerje a barátaimat.

Kicsit eltévedtél! Biztos pro vagy benne és nemsokára jön a bolygók együttállásának a hatása a csajozásra.

2012. jún. 22. 14:21
 25/31 anonim ***** válasza:
Az a köze hozzá, hogy aki antiszociális annak általában barátai sincsenek és csajozni sem tud. Nyilván a kérdezőnél is ez a probléma.
2012. jún. 22. 14:33
 26/31 anonim ***** válasza:
Jaja, aki egy azonos neművel nem tud kialakítani egy baráti viszonyt, az egy ellentétes neművel végképp nem fog tudni mit kezdeni.
2012. jún. 22. 14:34
 27/31 anonim ***** válasza:

14:34

ha az az azonos nemű sz@rba se veszi a másikat, én meg igen, akkor nem is tudok vele kialakítani semmilyen viszonyt.

Ha annak az azonos neműnek az a hobbija hogy minden héten részegre issza magát, akkor sem tudok vele kialakítani normális viszonyt!

amúgy meg mit foglalkozzak azonos neműekkel, nem vagyok én homokos!

2012. jún. 22. 17:49
 28/31 anonim ***** válasza:
Amúgy meg barátságnál is kettőn áll a vásár. Ha én nem keresem akkor lesz@r magasról?! Szóval az hogy nincs barátom nem csak az én hibám... De igazából barát nem is érdekel, sok mindent elértem már saját erőmből, így legalább nem pecsételnek meg azzal hogy benyaltam magam, meg a haveri kör segített!
2012. jún. 22. 17:52
 29/31 anonim ***** válasza:

Gondoltam hogy ez lesz a reakció :)

Tipikus, mindenkinél okosabb/több vagyok, aki nem olyan mint én az semmit sem ér :)

2012. jún. 22. 17:52
 30/31 anonim ***** válasza:

17:52

Én nem mondtam 1 szóval sem hogy mindenkinél okosabb vagyok. Tanulj meg olvasni, és értelmezd azt amit leírok úgy ahogy leírtam! Mert látom nem nagyon megy!

"aki nem olyan mint én az semmit sem ér"

Ez pontosan így van. Akinek az a szórakozása hogy leissza magát minden héten, az számomra egy sz@r értéktelen ember! Tetszik vagy sem, több mint való te is ilyen lehetsz! Itt kötözködsz velem, mi az nincs senkid aki hozzád szólna naponta?! Én legalább bevallom hogy nincs, és nem játszom a tökéletes "hűdefaszarajcsávóvagyok"ot

2012. jún. 23. 10:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!