Van értelme keresnem a nők társaságát?
00:41
Kíváncsi lennék hogy te 40-50 sikertelen randi után mekkora kitartással fűznék a 51.et.
Bár te biztos tökéletes vagy és érzelemmentes!
Milyen 40-50 sikertelen randi? Mindegyik lányra rászántál egy délutánon átnyúló hosszú beszélgetést? Nem hiszem...
Sose értettem azokat akik nem tudnak "csajozni"...semmi más nem kell hozzá csak az hogy jól érezze magát veled a csaj...a legrondábbak is tudnak találni ha jó stílusuk van...nektek valószínűleg ez nincs meg...vagy kib-szott zárkózottak vagytok és egésznap a gép előtt veritek...bocs...de ez hátha észhez térít titeket!
14:50
Pontosan. Átlagosan minimum 1, maximum 5 órát beszélgettem velük, mind az 50 nel külön külön. Nem mozi, meg nem szótlan egymás mellett ülés. 50ből 40nél nem is lett 2. randi. Maradék 10 meg a következő 2 randin szépen lemorzsolódott, szóval 1iknél se lett meg a 4. randi.
Egyik randit se mondanám sikeresnek, mivel egyikből se lett hosszútávú kapcsolat.
"semmi más nem kell hozzá csak az hogy jól érezze magát veled a csaj...a legrondábbak is tudnak találni ha jó stílusuk van...nektek valószínűleg ez nincs meg...vagy kib-szott zárkózottak vagytok és egésznap a gép előtt veritek"
Te is ezt csinálnád ha az életed minden területén csak sz@r köszönne vissza, 0 pozitív megerősítés hogy jó irányba haladsz.
Az hogy milyen f@sza szófosó csávó vagyok, meg nem fogom eljátszani, mert az nem én vagyok!
16:58
felőlem azt szeretnek amit akarnak. Akkor se leszek egy műmájer magát megjátszó idióta, csak azért hogy legyen valakim!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!