Az első alkalom, neki is és nekem is. Mit és hogyan?
Légyszi olvassátok végig és csak komoly válaszokat írjatok..nem facebookpoénnak szánom..Mindketten szüzek vagyunk..Tisztában vagyok vele hogy a lányoknak fáj az első néhány alkalom,a fiúk pedig gyorsan elmennek eleinte. Mégis pár értelmes tanácsot ha tudnátok adni,hogyan lehet kinyújtani ezt az "időkeretet"..Szóval a kérdések:
1.Pár tanács kellene h neki ne fájjon annyira?
2.Másodszor mit tegyek, hogy ne menjek el 2perc után?
3.Az első hány alkalom fáj a lányoknak?
4.Mennyi idő amig a fiúk nem mennek el "kb rögtön"?
Ő 19éves lány én pedig 20éves fiú vagyok.
"1.Pár tanács kellene h neki ne fájjon annyira?"
Vegyetek fel szkafandert az megóv a sérülésektől.
"2.Másodszor mit tegyek, hogy ne menjek el 2perc után?"
Kösd be a biztonsági övet
"3.Az első hány alkalom fáj a lányoknak? "
Olvasgasd a popcornt, vagy a bravot és nézd meg a statisztikákat
"4.Mennyi idő amig a fiúk nem mennek el "kb rögtön"? "
Ez akkora hülyeség hogy erre nem is tudok válaszolni. Elégedett vagy? Akkor most szerintem szépen mennyél vissza WOW-ozni, mert ha nektek így 20 éves korotok körül ennyi eszetek van, akkor nagyon nem való még a szex. Pancserek
1. Lassan és óvatosan csináld
2. Elötte otthon ürits igy nem fogsz tul gyorsan elmenni
3.Tapasztalataim szerint első 3 de van aki a másodikat már élvezi ez egyén függö
4. Erre nem tudom a pontos választ
Eloszor is szerintem ne tervezzetek elore,mert ugy nem lesz az igazi,majd minden megy magától :) De ha nagyon szeretnéd akk:
1.Lassan,óvatosan csin
áld,elsore ne nyomd be tovig.. Kérdmeg ot h szoljon,ha fáj neki.Esetleg elotte ujjazd meg,elégícsd ki orálisan,h kellokeppen nedves legyen.
2.Elotte rendezd el magad,másodszorra nehzezebben mész el,de szerintem felesleges,az elso nem fog 10 percnél tovább tartani,foleg akkor,ha a barátnodnek fájni fog.
3.Egyéntol fugg,nekem az elso sem fájt.
4.Pár alkalom kell még hozzá,míg mindketten ossze nem szoktok,kisérleteztek,stb.. DE hallottam olyanról is,h a fiúk visszatudják tartani a magomlést.
a póz is fontos. próbáljátok kiskifli-nagykifli pózban, mert így a lány is irányíthat, és közbe izgathatod a csiklóját is. nem hinném, hogy úgyis nagyon fájna majd neki. nekem egyáltalán nem fájt az első.
L/17
1.Nekem nem fájt az első,lazuljatok el mindketten és izgasd fel rendesen a barátnődet,esetleg használhattok síkosítót is.
2.A barátommal mi is elsők voltunk egymásnak és ő nem ment el hamar az első után,vannak különféle technikák,például az jó,ha úgy érzed,hogy el akarsz menni,akkor lelassítasz,de ehhez ismerned kell a tested,gyakorolj maszturbálás közben.
3.Mint írtam,nekem nem igazán fájt az első,de körülbelül úgy a harmadik,negyedik alkalomig még fura érzés volt.
4.Ezt is írtam feljebb,hogy az én párom már az elsőnél is elég sokáig bírta és azután is,plusz még megtanulta azt a módszert,amit fent leírtam,így még tovább tudja nyújtani a szeretkezéseket.
Remélem kicsit tudtam segíteni...
1.Pár tanács kellene h neki ne fájjon annyira? :
hosszú előjáték (simogasd, puszilgasd az erogénzónákat), elégítsd ki orálisan, hogy elég nedves legyen.
2.Másodszor mit tegyek, hogy ne menjek el 2perc után? :
egyrészt előtte üríts, másodszorra nehezebben mész el, másrészt ha érzed, hogy közel vagy, akkor lassíts, vagy állj meg
3.Az első hány alkalom fáj a lányoknak? :
attól is függ, hogy mennyire tudja elengedni magát, hogy ne görcsöljön rá, ne legyen ideges. szóval hogy mennyi idő után tud feloldódni :)
Mennyi idő amig a fiúk nem mennek el "kb rögtön"?
erre sajnos nem tudok válaszolni.
Látom, hogy fontos neked, hogy a barátnődnek jó legyen, odafigyelsz rá, nem helyezed előtérbe a saját igényeidet. ez nagyon becsülendő, kevés az ilyen férfi manapság. sok sikert!! :))
Lehetsz akármennyire finom, lehet, hogy akkor is fájni fog, durva ne legyél.
Semmit, el fogsz menni, ha rárántasz előtte, akkor is. Szokni kell.
Változó, de első 2-3 után már tényleg fasza szokott lenni
Attól függ. Van olyan, aki elmegy, de utána kb rögtön mehet a második menet, van aki nem. Megszokás kérdése, oda kell figyelni, meg abba lehet hagyni 10 másodpercre, ha baj van.
Első alkalomnál amúgy sem érdemes erőltetni a hosszú szexet meg a többszörit általában, mert a lány nem fogja élvezni.
1.-persze hogy faj mondjuk sztem azzal lehet segiteni hogy több előjátékot adsz neki lazuljon el és taguljon ki magyarul
2.-tartsatok szünetet mikozben pózt váltotok és csak lassan nem kell őrűlt módjával belecsapni::)
3.-sztem az első 1-2 talán 3 ezt nem tudom
4.-ezt nem ertem de ez nem lényeg probald meg lassan es ahogy mondtam vátsatok pózt es közben is pihen a szerszám lehet késleltetni de sztem neked nem fog menni de amugy mielőtt elmesz 20-30 másodpercel előtte vedd ki és szoritsd a makk alsó részet remélem tudtam segiteni azert ird meg privibe hogy sikerült v nem sok sikert nektek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!