Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az első alkalom, neki is és...

Mferenc87 kérdése:

Az első alkalom, neki is és nekem is. Mit és hogyan?

Figyelt kérdés

Légyszi olvassátok végig és csak komoly válaszokat írjatok..nem facebookpoénnak szánom..Mindketten szüzek vagyunk..Tisztában vagyok vele hogy a lányoknak fáj az első néhány alkalom,a fiúk pedig gyorsan elmennek eleinte. Mégis pár értelmes tanácsot ha tudnátok adni,hogyan lehet kinyújtani ezt az "időkeretet"..Szóval a kérdések:

1.Pár tanács kellene h neki ne fájjon annyira?

2.Másodszor mit tegyek, hogy ne menjek el 2perc után?

3.Az első hány alkalom fáj a lányoknak?

4.Mennyi idő amig a fiúk nem mennek el "kb rögtön"?

Ő 19éves lány én pedig 20éves fiú vagyok.

2012. jún. 3. 21:54
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
4.kérdést úgy értettem hogy hány alkalom kell amíg nem leszek "gyorstüzelő"?
2012. jún. 3. 21:57
 2/13 anonim ***** válasza:
13%

"1.Pár tanács kellene h neki ne fájjon annyira?"

Vegyetek fel szkafandert az megóv a sérülésektől.

"2.Másodszor mit tegyek, hogy ne menjek el 2perc után?"

Kösd be a biztonsági övet

"3.Az első hány alkalom fáj a lányoknak? "

Olvasgasd a popcornt, vagy a bravot és nézd meg a statisztikákat

"4.Mennyi idő amig a fiúk nem mennek el "kb rögtön"? "

Ez akkora hülyeség hogy erre nem is tudok válaszolni. Elégedett vagy? Akkor most szerintem szépen mennyél vissza WOW-ozni, mert ha nektek így 20 éves korotok körül ennyi eszetek van, akkor nagyon nem való még a szex. Pancserek

2012. jún. 3. 22:01
 3/13 anonim ***** válasza:

1. Lassan és óvatosan csináld

2. Elötte otthon ürits igy nem fogsz tul gyorsan elmenni

3.Tapasztalataim szerint első 3 de van aki a másodikat már élvezi ez egyén függö

4. Erre nem tudom a pontos választ

2012. jún. 3. 22:02
 4/13 anonim válasza:

Eloszor is szerintem ne tervezzetek elore,mert ugy nem lesz az igazi,majd minden megy magától :) De ha nagyon szeretnéd akk:

1.Lassan,óvatosan csin

áld,elsore ne nyomd be tovig.. Kérdmeg ot h szoljon,ha fáj neki.Esetleg elotte ujjazd meg,elégícsd ki orálisan,h kellokeppen nedves legyen.

2.Elotte rendezd el magad,másodszorra nehzezebben mész el,de szerintem felesleges,az elso nem fog 10 percnél tovább tartani,foleg akkor,ha a barátnodnek fájni fog.

3.Egyéntol fugg,nekem az elso sem fájt.

4.Pár alkalom kell még hozzá,míg mindketten ossze nem szoktok,kisérleteztek,stb.. DE hallottam olyanról is,h a fiúk visszatudják tartani a magomlést.

2012. jún. 3. 22:11
 5/13 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem a lányoknak sem feltétlenül fáj az első alkalom. Először is azt javaslom, h. a behatolással várjatok addig, amíg a lány már tényleg akarja. Ebbe az is bele tartozik, h. lehet, hogy nem is most lesz a nagy alkalom. Olyan szinten felizgult, h. erre vágyik. A második az a lassúságon kívül az irányítás és a póz. Előszörre mindenképp olyan pózt javaslok ahol jól látjátok egymás arcát. A kutya póz egyébként is túl intenzív előszörre. Nyugodtan beszéljétek meg előre, h. szóljon ha fáj neki, vagy csak csusszanjon odébb, változtasson helyzetet. Egyébként egyáltalán nem tuti, h. rögtön elmész, mert ha nagy a nyomás az bizony késlelteti a dolgot. Mindenesetre szerintem tök jó tanácsokat adtak a többiek, és ne parázz rá. Ha valamiben nem vagy biztos, kérdezd meg bátran a barátnőd.
2012. jún. 3. 22:20
 6/13 anonim ***** válasza:

a póz is fontos. próbáljátok kiskifli-nagykifli pózban, mert így a lány is irányíthat, és közbe izgathatod a csiklóját is. nem hinném, hogy úgyis nagyon fájna majd neki. nekem egyáltalán nem fájt az első.

L/17

2012. jún. 3. 22:23
 7/13 anonim ***** válasza:

1.Nekem nem fájt az első,lazuljatok el mindketten és izgasd fel rendesen a barátnődet,esetleg használhattok síkosítót is.

2.A barátommal mi is elsők voltunk egymásnak és ő nem ment el hamar az első után,vannak különféle technikák,például az jó,ha úgy érzed,hogy el akarsz menni,akkor lelassítasz,de ehhez ismerned kell a tested,gyakorolj maszturbálás közben.

3.Mint írtam,nekem nem igazán fájt az első,de körülbelül úgy a harmadik,negyedik alkalomig még fura érzés volt.

4.Ezt is írtam feljebb,hogy az én párom már az elsőnél is elég sokáig bírta és azután is,plusz még megtanulta azt a módszert,amit fent leírtam,így még tovább tudja nyújtani a szeretkezéseket.

Remélem kicsit tudtam segíteni...

2012. jún. 3. 22:29
 8/13 anonim ***** válasza:

1.Pár tanács kellene h neki ne fájjon annyira? :

hosszú előjáték (simogasd, puszilgasd az erogénzónákat), elégítsd ki orálisan, hogy elég nedves legyen.

2.Másodszor mit tegyek, hogy ne menjek el 2perc után? :

egyrészt előtte üríts, másodszorra nehezebben mész el, másrészt ha érzed, hogy közel vagy, akkor lassíts, vagy állj meg

3.Az első hány alkalom fáj a lányoknak? :

attól is függ, hogy mennyire tudja elengedni magát, hogy ne görcsöljön rá, ne legyen ideges. szóval hogy mennyi idő után tud feloldódni :)

Mennyi idő amig a fiúk nem mennek el "kb rögtön"?

erre sajnos nem tudok válaszolni.

Látom, hogy fontos neked, hogy a barátnődnek jó legyen, odafigyelsz rá, nem helyezed előtérbe a saját igényeidet. ez nagyon becsülendő, kevés az ilyen férfi manapság. sok sikert!! :))

2012. jún. 3. 23:14
 9/13 anonim ***** válasza:

Lehetsz akármennyire finom, lehet, hogy akkor is fájni fog, durva ne legyél.

Semmit, el fogsz menni, ha rárántasz előtte, akkor is. Szokni kell.

Változó, de első 2-3 után már tényleg fasza szokott lenni

Attól függ. Van olyan, aki elmegy, de utána kb rögtön mehet a második menet, van aki nem. Megszokás kérdése, oda kell figyelni, meg abba lehet hagyni 10 másodpercre, ha baj van.

Első alkalomnál amúgy sem érdemes erőltetni a hosszú szexet meg a többszörit általában, mert a lány nem fogja élvezni.

2012. jún. 4. 10:29
 10/13 cashy1987 válasza:

1.-persze hogy faj mondjuk sztem azzal lehet segiteni hogy több előjátékot adsz neki lazuljon el és taguljon ki magyarul

2.-tartsatok szünetet mikozben pózt váltotok és csak lassan nem kell őrűlt módjával belecsapni::)

3.-sztem az első 1-2 talán 3 ezt nem tudom

4.-ezt nem ertem de ez nem lényeg probald meg lassan es ahogy mondtam vátsatok pózt es közben is pihen a szerszám lehet késleltetni de sztem neked nem fog menni de amugy mielőtt elmesz 20-30 másodpercel előtte vedd ki és szoritsd a makk alsó részet remélem tudtam segiteni azert ird meg privibe hogy sikerült v nem sok sikert nektek

2012. jún. 4. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!