Hogy történt nálatok az első alkalom?
szia
min2-en 17 évesek vagyunk, most volt kb. 1,5 hónapja. 3 hónapja jártunk, én szűz voltam, ő már nem. Nagyon félem. Előtte jó pár alkalommal pettingeztünk. Nem terveztük el, hogy akkor, nem erőltette. Hosszas pettinggel kezdtük, aztán ő volt felül, de iszonyatosan fájt, ezért 1 kis pihenés után váltottunk lovagló pózra, és hát úgy. :) Együttlét kb 1 óráig tartott, valahogy előtte is meg utána is zavarban voltam. Ja és gumival védekeztünk. Meg közben mindig kérdezte h jó e. :)) nagyjából így volt. :DD
Én nem a barátommal feküdtem le először, de nem mondom hogy megbántam. sőt kifejezetten örülök neki hogy vele tehettem meg. egy kis buli volt egy ismerösömnél akinek vagy egy hoteljük , vagyis a szüleinek. nagyon jó nap volt és hajnalban amikor bementünk a szobánkba (mivel eleve ugy volt megtervezve hogy egy szobában alszunk kettesben) és elkezdtünk csókolózni, majd simogatta a hasam. lassan benyult oda és aztán le is vetkőztünk. a kellő előzmények után betette és nem is véreztem csak egy icipicit fájt ,de sokkal rosszabbra számitottam ...amikor belejöttünk akkor bementünk a fürdőbe, és mindkettőnknek egy jó estéje volt:)
15/L
Hát a Mari Nénével vautam elüsször.
78 éves vótam ő meg nyócvankilenc,spontán volt,annyira hogy még a müfogsorom is kiesett.:S:S:(.
Hát kellett ,a toloszék is de megoldottuk.
Állva csináltuk ,mert már öregek vótunk és fájt minden porcikánk.Azt mondtuk egymásnak hogy izé nem tom.XDXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!