Dóri Scene kérdése:
Az első tényleg fáj?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel nagyon jóban vagyunk, és többt érzünk egymás iránt. Én 15 vagyok, ő 17. Le szeretne velem nyáron feküsni, és én még szűz vagyok. Az első tényleg fáj?2012. máj. 15. 00:39
1/11 anonim válasza:
Van akinek igen, van akinek nem. Nekem pl nem fájt.
2/11 anonim válasza:
Neked úgy látom a hülyeség sem fáj, úgyhogy nem fog, nyugi ;)
4/11 anonim válasza:
Igen tényleg fáj legalábbis nekem nagyon fájt, de jó is volt nagyon mert igazából a szerelemről szólt :)) (persze nem a fájdalom miatt volt jó)
19/L
5/11 anonim válasza:
Ezt nehéz elmagyarázni... Van akinek nem fáj, de akinek fáj, az sem olyan... szóval mint az előző is írta, szerelemből fáj. És csak addig fáj, míg átszakad. utána már nem annyira, szóval ez csak egy pillanat.. És ettől, csak még jobban "hozzábújsz", a karjában biztonságban érzed magad. Persze olyan esetről is hallottam már, hogy a sexet is abba kellett hagyni, mert annyira fájt a lánynak. Persze, van ilyen, de nagyon ritka. A lényeg, hogy nedves legyél, bár gondolom ezzel te is tisztában vagy. Minél inkább csússzon, és úgy kevésbé, vagy egyáltalán nem fáj. De amúgy ha olyanokon agyalsz, hogy fájni fog e, akkor te még nem állsz erre készen.. nem is csodálom. Még nem is jártok, nem tudsz még úgy megbízni benne testileg..
6/11 anonim válasza:
Fájt eléggé. De csak a harmadik és negyedik alkalommal véreztem.
7/11 anonim válasza:
ha még ilyenektől félsz, h fáj, meg nem fáj, akkor még nem vagy kész rá.. ennyi..
9/11 anonim válasza:
Nekem nagyon fájt! Még sírtam is xD vérzett is eléggé...
és igen, valakinek fáj, valakinek nem, valakinek vérzik valakinek nem.
10/11 anonim válasza:
Most komolyan a tiniknél az a trend hogy jóban vannak valakivel aztán 13-16 évesen csak úgy szét teszik neki a lábukat? mert ez figyelhető meg,minden 2. kérdés arról szól,hogy éretlen gyerekek kérdései erről szólnak,nem való még neked a szex,főleg ha neked ez a legfontosabb várj még 2-3 évet mikor lelkileg,agyilag és érzelmileg is érett leszel hozzá,és nem azzal foglalkozol fáj-e?,vérzik-eí, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!