Szerintetek az jó hogyha az első alkalomnál mindkét fél szűz? Fiúk, ti meddig várnátok egy lányra hogy úgymond "megadja magát" (szűz fiúk)?
A barátommal elsők voltunk egymásnak.Szerintem így volt tökéletes.
Egyébként kicsivel több mint 1évet várt.
Párommal a gólyatáborban ismerkedtem meg,rá 1 hétre lefeküdtem vele,19 éves voltam Ő 18,előtte is voltak barátaim de egyikkel sem akartam többet,pettingig is csak 17 évesen jutottam el először.Valahogy mégis nagyon kívántuk egymást,vágytunk egymásra,mindketten szüzek voltunk.Csodálatos volt nem fáj,és lassan 3 éve vagyunk együtt,már a vőlegényem.
22L
Most lehet lepontoznak,de én várnék ameddig csak ő akarja. Ezt nem lehet behatárolni időben,ha tényleg szereted,szerelmes vagy,akkor mindegy mikor adja be a derekát. Bár nálam ez egyáltalán nem fontos,persze jó dolog lehet ez a kapcsolatban,de nem célom,hogy ezt minnél előbb elérjem. Majd ,ha mind a 2en úgy érezzük,hogy nagyon akarjuk,akkor megtörténik. Ez az idő egyre inkább közeledik,talán 1 hét,talán 1 hónap,de én addig nem akarom csinálni,ameddig a barátnőm 100% nem biztos benne,hogy ő ezt akarja. Én csak azt szeretném,ha neki is jó lenne.
szűz 18F
Mi elsők voltunk egymásnak mindenféle téren és örülök,hogy így volt,semmit nem bántam meg.4hónap együtt járás után feküdtünk le egymással,ekkor én 15 éves voltam,ő meg 19. Azóta is(5éve) együtt vagyunk.
20/L
Bármeddig várnék rá!
A szerelem sokkal magasabb rendű, mint a szex, ami manapság túl van értékelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!