Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ti hányévesen csináltátok...

Ti hányévesen csináltátok elöször?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 15 éves vagyok a barátom pedig 19 ... Nagyon szeretjük egymást és hát... Ő leakar velem feküdni ..

De félek hogy ez még túl korai lenne nekem...

Ti hányévesen csináltátok elöször?

2012. máj. 31. 17:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Szia!

Enis 15 eves vagyok es az en baratom is 19 ! :D

egyebkent en 13 es fel evesen vesztettem el ,mielott barki leribancozna nemvagyok az a fajta,szerelembol tettem.

Egyebkent szerintem nemkorai!

Miota vagytok egyutt?

Ezis fontos,es hogy keszen alsz e mar ra!

Ha akarsz irj privatot:)

15/L

2012. máj. 31. 18:53
 12/16 anonim ***** válasza:

17 évesen, a barátom 20L

4 hónapot vártunk vele, most nyáron töltöm be a 18-at

17L

2012. jún. 1. 17:15
 13/16 anonim ***** válasza:
kislány,pontosan azt jelenti ami te vagy,taknyos 13 évesen már széttetted a lábad,most mással vagy,és még biztatod is a 15 éves kérdezőt a szexre,abszolút illik rád,és ajánlom mosd ki a szádat,mert ha így folytatod valaki egyszer képen töröl,éretlen kis fruska..
2012. jún. 2. 15:27
 14/16 anonim ***** válasza:

fuhh de okos valaki csak ne mondja senkinek!! a ribanc-ot arra hasznaljak ha valaki megcsalja a pasijat,vagy ossze fekszik MINDENKIVEL !

-.-

2012. jún. 2. 17:20
 15/16 anonim ***** válasza:
figyelj kis csitri,szerintem inkább húzz cipzárt a nagy mocskos szádra,ne okoskodj, szerintem meg igen is ribi aki 13 éves taknyos kislányként már szexel,és 15 éves korára már ráadásul másik pasi alá fekszik,engem te csak ne oktass ki kis fruska
2012. jún. 2. 17:34
 16/16 anonim ***** válasza:
szánalmas vagy kislány...
2012. jún. 3. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!