Moncsy2528 kérdése:
Lányok nektek milyen volt az első? Mit csináltatok? Nemsokéra nekem is meglesz! :-)
Figyelt kérdés
2012. jan. 29. 14:20
1/7 anonim válasza:
Az ilyen csajok kellenek a fiúknak! Dugnak az öröm kedvéért. De erre lettetek teremtve...
2/7 anonim válasza:
17 alatt ne szexelj, a kérdésedből adódóan nem lehetsz több 14-15 évesnél ha mégis 17 felett vagy elég gyerekes és éretlen vagy, a szeretkezéshez,érettség kell nem csak testileg,igazi szerelem,a másik ismerete vágy,nem csak ilyen mint a tinik nagy része csinálja,"dugjunk ha már járunk"
3/7 Vanedaful válasza:
Milyen első? Első mi? Kismacskám, vagy mi? Mit csináltam?? Örültem a kiscicának természetesen!
Meglesz mindjárt neked is? Deeejóóóóó!!! Milyen fajta lesz? Perzsa???
(Ne legyél ennyire aberrált, ha már megb*szatod magadat. Tanulj meg rendesen fogalmazni! -.-') Teee... szerencsétlen!
4/7 anonim válasza:
szét tettem a lábam többnyire.amúgy is úgy voltam vele, hogy az első akkor nem csinálok semmit ,csináljon ő.az elsőnél amúgy sem az a lényeg hogy nagy szeretkezés van hanem hogy ne fájjon izgulsz mindenen majd a barátod tudni fogja mit tegyen
5/7 Máthé Kinga válasza:
SZia.Én 27 vagyok, fiatalabb koromban nem sokat gondolkodtam az ilyesmin, mondván:" egyszer élünk".nekem soha nem volt jó, megvolt, túlvoltam rajta és kész.Már bánom, hogy nem a jelenlegi páromnak örizgettem.Ne kövesd el ugyanezt a hibát. Ha tényleg szereted és Ö is, csak akkor, de ne siess vele, semmiröl nem maradsz le. :-)
6/7 anonim válasza:
Én 38 vagyok, és 17 évesen voltam először férfival (fiuval). Nem szerettem, csak "mert a többiek is csinálják"...
Ezután a rossz élmény hatására 10 évig nem voltam képes elmenni férfival. Azt hittem frigid vagyok, de rátaláltam valakire, aki nem csak a testemet, de a lelkemet is kívánta, és meglepetésemre csodálatos gyönyörben volt részem.... De ehhez meg kell érni, és meg kell találni az ember párját... Csak a fiuk képesek szerelem nélkül élvezni. Moncsy! Ne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!