Ti hányévesen csináltátok elöször?
Sziasztok! 15 éves vagyok a barátom pedig 19 ... Nagyon szeretjük egymást és hát... Ő leakar velem feküdni ..
De félek hogy ez még túl korai lenne nekem...
Ti hányévesen csináltátok elöször?
20.
De nem is az a lényeg, hogy hány évesen csinálod, hanem az ,hogy tudod mi hogy működik (és itt nem a szexpózokat értem), ill. hogy vállalod-e a FELELŐSSÉGET!
Aki nem akar gyereket nem szexel. Ha neked zsenge korod ellenére nem gond egy baba, ill. egy terhesség akkor szerintem rendeben van. Ugyanis hiába a védekezés, nincs 100%-os fogamzás gátlás. És ha pont te leszel az aki teherbeesik akkor lehet sírni, hogy én szedtem a tablettát, és használtam gumit... örök igazság: te már azzal a cselekedettel, hogy a pasi alá feküdtél vállaltad a teherbeesés kockázatát.
És hiába jön a hülye duma a pasik részéről... nem leszel terhes... vigyázok... ez nem fog vígasztalni, mikor ott fekszel a kaparáson.
És akkor még pár kérdés:
Ha készen állsz rá akkor hajrá!
De előbb pár kérdés:
- hány perci él kilövellés után egy spermium?
- bugyin keresztül ha hozzád ér spermás kézzel teherbe eshetsz-e
- ha lenyeled a spermát akkor terhes lehetsz-e?
- mikor van a nőnek ovulációja? És miért fontos ezt tudni?
- ha csak bedugja, de nem megy el benned akkor lehetsz terhes?
- ha spermás kézzel kényeztet alul akkor lehetsz terhes?
A szex nem ott kezdődik, hogy csinálod, hanem ott, hogy tudod, mi hogy működik.
Ha bármelyik kérdésre a válaszod "nem tudom", akkor előbb ezeknek néznék utána és utána kezdenék neki bárminek is.
22/L
18
Szerintem 15 évesen NE csináld. tudom h most ez a menő meg stb. de ha már felmerült benned hogy a gyakorikerdesek.hu -n ezt megkérdezd tök idegen emberektől akkor te egyátalán nem vagy biztos a dolgodba..
várj minnél többet ! igy próbára teszed a barátod hogy mit is akar.. mert persze h te rávágod hogy "nem csak szexet" mivel bizol benne szereted stb. de mi van ha ő ezt használja ki? várasd minnél tovább. ha fenyeget h elhagy inkább add ki te az útját neki!
na de a lényeg hogy várj mig biztos nem leszel benne és ez nem csak neked jó hanem a párkapcsolatnak mivel egy próba amivel kiderül mennyire biztosak és mélyek az érzései a fiúdnak.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!