Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ti hányévesen csináltátok...

Ti hányévesen csináltátok elöször?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 15 éves vagyok a barátom pedig 19 ... Nagyon szeretjük egymást és hát... Ő leakar velem feküdni ..

De félek hogy ez még túl korai lenne nekem...

Ti hányévesen csináltátok elöször?

2012. máj. 31. 17:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Én 15 évesen csináltam elöször de ha még nem vagy benne biztos hogy készen állsz rá akkor várj még vele van idöd :)
2012. máj. 31. 17:26
 2/16 anonim ***** válasza:
Ha neked korai még akkor várj.Akkor a jó ha te is akarod és ne a mi válaszainkból vonj átlagot és azalpján cselekedj
 3/16 anonim válasza:
milyen rég óta jártok ?
 4/16 anonim válasza:
19 évesen csináltam először. Ha túl korainak érzed, ne tedd meg, mert megbánod. Hidd el,tudom mit írok...Max ha már 1 éve jártok és te is akarod:P
2012. máj. 31. 17:30
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

20.

De nem is az a lényeg, hogy hány évesen csinálod, hanem az ,hogy tudod mi hogy működik (és itt nem a szexpózokat értem), ill. hogy vállalod-e a FELELŐSSÉGET!

Aki nem akar gyereket nem szexel. Ha neked zsenge korod ellenére nem gond egy baba, ill. egy terhesség akkor szerintem rendeben van. Ugyanis hiába a védekezés, nincs 100%-os fogamzás gátlás. És ha pont te leszel az aki teherbeesik akkor lehet sírni, hogy én szedtem a tablettát, és használtam gumit... örök igazság: te már azzal a cselekedettel, hogy a pasi alá feküdtél vállaltad a teherbeesés kockázatát.

És hiába jön a hülye duma a pasik részéről... nem leszel terhes... vigyázok... ez nem fog vígasztalni, mikor ott fekszel a kaparáson.

És akkor még pár kérdés:

Ha készen állsz rá akkor hajrá!

De előbb pár kérdés:

- hány perci él kilövellés után egy spermium?

- bugyin keresztül ha hozzád ér spermás kézzel teherbe eshetsz-e

- ha lenyeled a spermát akkor terhes lehetsz-e?

- mikor van a nőnek ovulációja? És miért fontos ezt tudni?

- ha csak bedugja, de nem megy el benned akkor lehetsz terhes?

- ha spermás kézzel kényeztet alul akkor lehetsz terhes?

A szex nem ott kezdődik, hogy csinálod, hanem ott, hogy tudod, mi hogy működik.

Ha bármelyik kérdésre a válaszod "nem tudom", akkor előbb ezeknek néznék utána és utána kezdenék neki bárminek is.

22/L

2012. máj. 31. 17:31
 6/16 anonim válasza:
Menj biztosra,hogy nem-e csak lefektetni akar. Milyen régóta vagytok együtt?
2012. máj. 31. 17:33
 7/16 anonim válasza:

18

Szerintem 15 évesen NE csináld. tudom h most ez a menő meg stb. de ha már felmerült benned hogy a gyakorikerdesek.hu -n ezt megkérdezd tök idegen emberektől akkor te egyátalán nem vagy biztos a dolgodba..

várj minnél többet ! igy próbára teszed a barátod hogy mit is akar.. mert persze h te rávágod hogy "nem csak szexet" mivel bizol benne szereted stb. de mi van ha ő ezt használja ki? várasd minnél tovább. ha fenyeget h elhagy inkább add ki te az útját neki!

na de a lényeg hogy várj mig biztos nem leszel benne és ez nem csak neked jó hanem a párkapcsolatnak mivel egy próba amivel kiderül mennyire biztosak és mélyek az érzései a fiúdnak.:)

2012. máj. 31. 17:51
 8/16 anonim ***** válasza:
19 évesen,és sztem még korai vad idegeneket kérdezgetsz róla,15 vagy és a barátod akarja,még várj 1-2 évet min sztem
2012. máj. 31. 18:05
 9/16 anonim válasza:
16 voltam és 7 hónapot vártunk vele.
2012. máj. 31. 18:12
 10/16 anonim ***** válasza:
nem tudom pontosan... mikor apámba voltam, az minek számít??
2012. máj. 31. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!