Lányok! Hány éves korotokban kezdtetek tudatosan maszturbálni amikor már el is élveztetek tőle? Később használtatok valamilyen segédeszközt? Míg nem volt barátotok milyen rendszerességgel csináltátok?
Figyelt kérdés
2012. máj. 27. 22:45
1/10 anonim válasza:
13 éves koromtól és kétnaponta.
L/17
2/10 anonim válasza:
nem szoktam. 18/l próbáltam már néhányszor, de tökéletesen meg vagyok nélküle:D
3/10 anonim válasza:
3 éves koromban kezdtem,és el is élveztem.Tudatos 12-13 éves koromban lett,mikor már tudtam,hogy mit ,miért.
Volt,hogy 2-3 naponta,volt ,hogy naponta 5x.
4/10 anonim válasza:
13 évesen kezdtem el maszturbálni. A rendszeresség változó: van mikor napi 2-szer is, van mikor 1 hétig semmi.
5/10 anonim válasza:
kb olyan egy éve kezdtem el tudatosan csinálni, kb olyan 2 naponta. 18/L
6/10 anonim válasza:
12-13 evesen kezdtem el tudatosan csinalni.
7/10 anonim válasza:
3 ÉVESEN ELVÉZTÉL????
ezt kifejtenéd légyszi?:)
8/10 anonim válasza:
tudatosan 12 eves koromban, es eloszor 13 eves koromban elveztem el
9/10 anonim válasza:
13-14 voltam, első pár alkalomnál még nem volt orgazmusom, aztán ráéreztem :D
10/10 anonim válasza:
Tudatosan 11-12 evesen kezdtem. Elejinte oviba dorzsolgettem a parnahoz mert jo erzes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!