Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhesség alatt használtatok óvszert?
Nem!Miért kéne terhesség alatt óvszer?
Lehet én vagyok a buta és kellett volna?!
Feltételezem, hogy a férjeddel (élettársaddal) akarjátok használni, így a nemi útonj terjedő betegségektől nem kell tartanod...
A nem kívánt terhesség ellen meg felesleges...
Mi sem használunk. Feleslegesnek tartom
26hkm
volt olyan h 1 csaj 2 különböző pasitól várt gyereket!
kb 1 hónap volt köztük
Szia!
Mi használunk a párommal, mert amikor nem használtunk az aktus után görcsölt és fájt a pocim.Sok helyen olvastam hogy nem tesz jót a sperma , akár be is indíthatja a szülést idő előtt...nem tudom ez mennyire igaz, de a hüvelyi fertőzések ellen is érdemes használni.
29 hetes km
Angus:
Légyszi adj pár forrást, hogy hol olvastad ezt! ... LOL!!!
Szex – ez a tevékenység két okból is beindíthatja a szülést: egyfelől az ondóban prosztagladin hormon található, ami a szülés beindulásáért és a méhszáj érettségéért felelős hormon, másfelől az orgazmus az anya szervezetében beindítja az oxitocin elválasztást, ami pedig a méhizom összehúzódásáért felel.
pl itt.... tényleg nagyon vicces....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!