Ti meddig használtatok merevítős melltartót terhesség alatt?
Figyelt kérdés
2012. febr. 9. 10:03
1/10 anonim válasza:
Én a legvégéig, sokkal jobban tartott, mint a szoptatós melltartó.
2/10 anonim válasza:
én a szülésig.utána tértem át a szoptatósra,de nekem az nem vált be.
3/10 anonim válasza:
Én kb a 28. hétig. Nagyon fent van a hasam, kb a mellemtől indul, ezért a merevítő nagyon nyomja.
4/10 A kérdező kommentje:
nekem is fent van a hasam és engem pont ezért zavart a merevítő meg már nem is volt kényelmes.most vettem sport melltartót és ez nagyon kényelmes!!szoptatósat még nem használtam
2012. febr. 9. 10:47
5/10 anonim válasza:
Szia! Én vettem szoptatós melltartót és ha megyek valahová azt veszem fel. A merevitő annyira zavar, hogy szabájosan fuldokoltam töle. Egyébként nincsen nagy mellem és itthol nem is hordok.
6/10 anonim válasza:
Nekem az elejétől folyamatosan fáj, feszül a mellem. mivel veszélyeztetett vagyok, így nagyon sokat vagyok itthon már a 8. héttől. Kb. a 9-10. héten tértem át a sportmelltartóra, mert úgy találtam, hogy itthon kényelmesebb (főleg az elején, amikor feküdnöm kellett).Azóta is azt használom, néha, nagy ritkán felveszem a régi merevítős-szivacsosok, vagy merevítősök egyikét, de nagyon kényelmetlennek találom ezeket, nyomják a mellemet. Így maradok a sportmelltartónál.
7/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.kedves utolsó nekem is kényelmesebb a sportmelltartó pedig mindig merevítőset használtam
2012. febr. 9. 11:54
8/10 agleh válasza:
Én mindig is merevítőset használtam (kivéve sportoláshoz)most is azt használok, teljesen jó, nem nyom. Nem akarok még venni, mert nem tudom mennyit fog nőni a méretem.
27 hkm
9/10 anonim válasza:
Én is leginkább sportmelltartót hordok vagy kis toppokat egészen az eleje óta, nem bírom elviselni magamon a sima merevítős szivacsos fajtákat. Na meg persze az első időkben amúgy is fájtak a melleim a merevítős meg még nyomott is.
10/10 anonim válasza:
én kiszedegettem a merevítőt a melltartókból meg vettem nagyobbat, ami nem szorít annyira, szinte laza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!