Bodzateát ittatok terhesség alatt? Mit használtatok megfázás esetén?
Megfáztam, nagyon fáj az orrom (inkább száraz, pici náthával) és mielőtt utánanéztem volna, csináltam gyorsan teát abból, ami itthon volt, bodza és kamilla. Már belekortyoltam párat, mikor a neten sok külföldi oldalon azt találtam, hogy a bodza készítmények kerülendők a terhesség alatt. Magyar oldalakon erről nem volt infó. Ti ittatok ilyen teát? Mit gondoltok erről?
Illetve, milyen más praktikákat javasoltok megfázáskor és főleg náthára is, amit ilyenkor is lehet nyugodt szívvel használni? Méz és társai nem jöhetnek szóba, cukorral vigyáznom kell. Én gondoltam egy kis "fokhagyma kúrára", inhalációra, tea (csipkebogyó, zsálya, eukaliptusz). Esetleg, még ötlet? Valami nátha elleni készítmény?
Alapból nagyon sokat iszom, vízet, gyümölcsteát és gyakran járok pisilni is:)
Az egész egy kis torok kaparással, ami nem fájt, kezdődött úgy 5-6 napja. Most az orrom fáj.
Szia!
Csipkebogyó és hársfa- tea, 3-4000mg C- vitamin, hőemelkedés/ láz esetán sima kék Panadolból(tudom, tudom, gyógyszer de jobb egy szem bogyó mint a láz vagy hőemelkedés!!! és NEM káros a magzatra, a láz viszont igen!!!) egy. Én 2 nap alatt túl lettem rajta Így(orvos felügyelete alatt és a Panadolt is orvos javasolta).
Jobbulást!
36 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!