A terhesség első pár hetében a megfázás, nátha mennyire veszélyes?
Én is a terhességem legelején megfáztam, ráadásul be is lázasodtam és arcüreggyulladás lett belőle. Nem szedtem antibiotikumot, és elég nehezen gyógyultam meg. Azóta a terhesség alatt még 2x betegedtem le, most 34 hetes vagyok és semmi baja a babának, a korának megfelelően fejlődik.
Szerintem se kell aggódnod!
Szia!
Ne aggódj,a pocaklakónak nem lesz semmi baja.Én kb.6hetesen voltam megfázva,majd16 hetesen,és nincs semmi baja a picinek,jelenleg 28hetes vagyok.Homeopátiás dolgokat lehet szedni,a gyógyszertárban segítenek.A Sterimar orrspray segít az orrdugulásban,köhögésre pedig Lándzsásutifű a jó.
Jobbulást kívánok!
Én 5 hetes terhesen egy hétig beteg voltam. Láz, végtagfájdalmak, valószínű influenza. A lányom hozta haza a suliból. 3 hét múlva kellett dokihoz mennem kontrollra, ahol megállapították, hogy a baba 5 hetesen elhalt, pont mikor beteg voltam. Az orvosom szerint aki a missed ab-ot is végezte, egy kis orrfújásos reggel hátterében is lehet olyan vírus, ami ártalmas a babára. Van akinek semmi baja nem lesz, van aki elhal.
Én sem szedtem gyógyszert,csak természetes gyógymódokat alkalmaztam, mert már tudtam, hogy babát várok.
Most várandós vagyok a következővel, a műtét után 6 hónappal vagyok. A 8. hétben járok és minden rendben.
Gondoltam leírom, hiszen ez az oldal nem arról szól, hogy csak a pozitív dolgokról szerezzünk tudomást, hanem hogy tapasztalatokat gyűjtsünk.
Sajnos többen is vagyunk az egyik missed ab-os fórumon, akik betegség miatt veszítették el magzatunkat.
Nem tudom mennyire tartasz az elején, de én a helyedben elmennék a dokihoz a betegség lezajlása után és ellenőriztetném a babát, hogy rendben van-e a szívhangja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!