Canestent használtatok a terhesség elején, az első
hetekben? Kúpot is vagy csak kenőcsöt? Használt?
Figyelt kérdés
2010. dec. 21. 22:03
1/9 anonim válasza:
Az elso trimeszterben nem javasolt. Pimafucint lehet, de az csak venyre kaphato, kerd meg a dokid, hogy irjon fol.
2010. dec. 21. 23:34
2/9 anonim válasza:
Én úgy tudom,hogy lehet Canesten kúpot használni a terhesség bármely szakaszában,csak az a lényeg,hogy nem szabad az aplikátorral felhelyezni a kúpot.
2010. dec. 21. 23:51
3/9 anonim válasza:
Mar pedig a clotrimazolt az elso trimeszterben nem ajanlott hasznalni, ez teny.
2010. dec. 22. 00:23
4/9 anonim válasza:
Én Gynex krémet használtam a terhességem alatt, többször is. A doki javasolta, vény nélkül kapható, és nekem nagyon hamar használt. A kenőcsöt bele kell nyomni az applikátorba, és azt felhelyezni magadnak. Na meg persze kívül is lehet kenegetni. Egy tubus ára applikátorral, (mert van utána csak sima kanőcs is, applikátor nélkül, az ugye olcsóbb) 2500FT.
2010. dec. 22. 08:09
5/9 anonim válasza:
Rengetegen használtak canestent,közöttük én is (krémet is kúpot is,de csak aplikátor nélkül) Én konkrétan 7 hetes voltam,semmi gond nem is volt,meggyógyultam,és a baba is szépen fejlődött.
Picit túl vannak reagálva ezek a szabad/nem szabad dolgok.Persze jobb az óvatosság,de lassan semmit sem szabad,miközben össz. 20 olyan szájon át szedhető gyógyszer van csupán ami magzatkárosító hatású.
2010. dec. 22. 10:08
6/9 anonim válasza:
Mindenki maga donti el, hogyan es mire vigyaz. En csak a tenyt irtam le. En a terhesseg elejen biztos, hogy nem szedtem volna a canestent, foleg ugy, hogy tudom, hogy van a pimafucin, ami az egyetlen gombaellenes szer, amit a terhesseg elejen is szabad szedni.
2010. dec. 22. 10:41
7/9 anonim válasza:
Ha Canesten-t nem akarsz venni a dokim tanácsolta hogy kamilla virág főzettel fürdés után mosd.És utána ha akarod akkor canesten.Én csak kamillát használtam, és elmúlt, de mondjuk nem is viszketett, se előtte se utána.
2010. dec. 22. 12:35
8/9 anonim válasza:
én 5 hetes terhes vagyok, én csak krémet használtam, használt is.
megkérdeztem a dokimat, hogy lehet-e és mondta, hogy nyugodtan, de mondta, hogy sok esetben nem is gomba a baj, hanem baktérium arra meg nem jó a canesten, arra ír a doki, ami jó mindkettőre. a gombát onnan lehet felismerni, hogy viszket is. szóval ha igen akkor kenegesd és irány a doki, amint lehet
2010. dec. 22. 23:04
9/9 anonim válasza:
Huuu, mas bakterialis fertozes is viszket!:) azt, hogy gomba vagy mas fertozesrol van szo vagy tobbrol, csak is a laborban derul ki a kenetbol.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!