Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hasznaltatok-e orrcseppet...

Hasznaltatok-e orrcseppet vegig a terhesseg alatt? Babatoknak nem esett semmi baja?

Figyelt kérdés
2010. máj. 5. 14:48
 1/8 anonim ***** válasza:
2010. máj. 5. 14:52
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem állandóan dugul az orrom, mikor terhes lettem az orvos azt mondta, hogy nem lehet orrcseppet használni, csak a sóoldatosat, az pedig nem használ. Múlthéten voltunk a 28 hetes vizsgálaton és megint rákérdeztem, azt mondta, hogy nem lehet, úgyhogy szenvedek tovább, már lassan megszokom, csak az a rossz, hogy nem azon az oldalon alszom, amelyik kényelmes, plusz ha még elkezd a gerincemről fájni a lábam, természetesen azon az oldalon amelyiken nem dugul az orrom. Egyébként szerintem nem a babának árt, hanem értágulást okoz, és ez nem hiszem hogy jóra vezet.

29 hetes km

2010. máj. 5. 14:59
 3/8 anonim ***** válasza:

Szió!

Nekem is azt mondta a doki, hogy nem lehet használni, mert méhösszehúzó hatása van, vagy mi...

de homeopátiásat igen, mondjuk jó drága, de ez van.

Neve: euphorbium comp.-Heel (1900ft, de jó nagy, és nekem bejött)Ez jó vírusos megfázásra, meg allergiás orrdugulásra is

Jó egészséget!

2010. máj. 5. 15:48
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én Dr.Theiss-es orrspray-t használok(tengervizes,hajtógáz nélküli). 850 ft volt.

Üdv! 37 hetes km

2010. máj. 5. 15:54
 5/8 anonim ***** válasza:

én már a terhesség előtt is rendszeresen használom és azóta is és semmi bajunk.

38 hetes km

2010. máj. 5. 18:29
 6/8 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a valaszokat.

Kedves utolso,Te milyen orrcseppet hasznalsz?

2010. máj. 5. 18:39
 7/8 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok.én nem orcseppet használok hanem orrsprét.rhinospré plusszot.
2010. máj. 5. 20:35
 8/8 A kérdező kommentje:
koszonom szepen.En rinatiol orrspay-t hasznalok,de erre is ra van irva, hogy terhesseg eseten nem ajanlott.
2010. máj. 6. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!