(CSAK CSAJOK! ) Lányok ti hány évig használtatok vibrátort a szüzességet elvesztése előtt? És hány éves kortól használtatok vibrátort?
Mikor még szűz voltam, nekem eszembe sem jutott, hogy akármit is feldugjak magamnak.
Azóta sem vettem, nincs szükségem rá.
19 évesen vettem, már jó egy éve megvan, hány évig lesz még meg a szüzességem azt nem tudom. :D
20/l
Semeddig. Eszembe sem jutott volna.
És most sincsen.
20/L
Én is tagadom mindenki előtt, de itt így névtelenül bevallom, hogy pár dolgot már bevetettem, hogy orgazmusom legyen. Kedvencem a kígyóuborka és a fürtös uborka olyanra alakítom a végét (késsel megfarigcsálom), hogy kellemesen feltudjam nyomni a hüvelyembe ill. a végbelembe, ha kell akkor kettőt is használok a dupla élvezetért.
Gumit is szoktam rá húzni és síkosítóval kenem be, hogy jól csússzon ;)
És ezzel majdnem minden barátnőm így van, mert elmondták nekem, persze sokan tagadják de ők magukat is becsapják ezzel...
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!