Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ki hogy szexelt először? Mit...

Ki hogy szexelt először? Mit csináltatok? Előjáték, stb? leírnátok? Félek

Figyelt kérdés
2011. aug. 3. 20:38
1 2
 1/15 Hailey13 ***** válasza:
81%
ha félsz ne csináld:D úgy kérdezed mintha épp úton lenne érted a rézf*szú bagoly:D
2011. aug. 3. 20:42
 2/15 A kérdező kommentje:
osszátok meg a tapasztalataitokat ne azt írjátok hogy ne csináljam...
2011. aug. 3. 20:43
 3/15 x) ***** válasza:
77%
Elsőnek igaza van. Nem kell lefeküdni a barátoddal / barátnőddel (?) csak mert ő azt akarja.. ha te nem akarod mondd meg neki. Ja és húzzatok gumit..
2011. aug. 3. 20:43
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Hasznos, ha felsz. az erzelmek megmondjak, hoyg ne tedd meg.:)

Ez is pont olyan dolog, mint minden mas: csak akkor szabad csinalni, ha erosebb a vágyad, mint a félelmed.

Nekem 25 evesen egy egy eves kapcsolat 9. honapjaban tortent.

Tulajdonkeppen egy ujabb pici elorelepes volt a szeretkezesi skalan, mert mar nagyon regen szerelmeskedtunk, minden alkalommal csinaltunk valami ujat, amit még azelott soha (lassu lepegetes a cirogatastol a csokon at, a teljes test simogatasan, nyalogatasan, harapdalasan keresztul a fokozatos vetkozesig, azutan a nemi szervek erintese, egyre behatobb megismerese, stb, és mivel ez honapok, evek alatt lezajlo folyamat volt (22 evesen csokoloztam eloszor), az aktus nem volt olyan nagy áttörés a mar ismerthez kepest.

2011. aug. 3. 20:44
 5/15 anonim ***** válasza:
67%
Kedves Kérdező! Ha félsz, ne csináld! És de, ezt fogjuk tanácsolni! Mert értelmes ember nem csinálja, ha éppen fél! Ugyanis így kell kezdeni: "Nem félek, mert felkészültem a dologra!" És te félsz, nem készültél fel, akkor meg ne mondd már meg az első kommentelőnek, hogy mit ne mondjon! Ha meg hülye vagy, akkor tedd magad tönkre!!! De akkor ne kérdezgess okoska!!!
2011. aug. 3. 20:49
 6/15 anonim válasza:
100%
Az enyém izgalmas volt, s felejthetetlen. Elsőre Segesváron történt meg, egy belga csajjal. Megismerkedtünk, dumáltunk, s megkérdeztem, hogy nem jönne-e be a sátrunkba. S bejött. S aztán megvolt az első.
2011. aug. 3. 20:54
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Előjáték volt persze,simogattuk egymást,hosszan csókolóztunk,a nyelvével kényeztetett stb.

Aztán szép lassan fölém hajolt és betette. Nagyon jó érzés volt,szerencsére eléggé benedvesedtem ,ezért nem fájt annyira,sőt szinte semennyire se.

De ez attól függ hogy milyen gyorsan csinálja,meg szeressétek egymást.

2011. aug. 3. 20:56
 8/15 anonim ***** válasza:
Lehet hogy én kaptam rossz nevelést, de szerintem gáz ha egy húsz éves nő csókolomot köszön egy másik nőnek.
2011. aug. 3. 21:16
 9/15 anonim válasza:
Ne félj:D hülye média... 15 éves elmúltál akkor elég érett vagy hozzá:) főleg ha úgyis érzed:D én 14 évesen vesztettem és el az elég gáz volt :D csak átszúrtam a csaj szűzhártyáját és ennyi volt xd hajrá:D
2011. aug. 3. 21:51
 10/15 anonim válasza:
Hát csók, simogatás, orál, utána jött a behatolás. Bevallom én is féltem az elsőnél, pedig egyáltalán nem fájt szerencsére. Jó volt, bár én még vártam volna így utólag visszagondolva... szóval ha van benned egy kicsi olyan is, hogy félsz vagy nem érzed 100%osan, hogy most jött el az idő akkor mindenképpen megéri várni.:) És védekezzetek.
2011. aug. 3. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!