Ki hogy szexelt először? Mit csináltatok? Előjáték, stb? leírnátok? Félek
Hasznos, ha felsz. az erzelmek megmondjak, hoyg ne tedd meg.:)
Ez is pont olyan dolog, mint minden mas: csak akkor szabad csinalni, ha erosebb a vágyad, mint a félelmed.
Nekem 25 evesen egy egy eves kapcsolat 9. honapjaban tortent.
Tulajdonkeppen egy ujabb pici elorelepes volt a szeretkezesi skalan, mert mar nagyon regen szerelmeskedtunk, minden alkalommal csinaltunk valami ujat, amit még azelott soha (lassu lepegetes a cirogatastol a csokon at, a teljes test simogatasan, nyalogatasan, harapdalasan keresztul a fokozatos vetkozesig, azutan a nemi szervek erintese, egyre behatobb megismerese, stb, és mivel ez honapok, evek alatt lezajlo folyamat volt (22 evesen csokoloztam eloszor), az aktus nem volt olyan nagy áttörés a mar ismerthez kepest.
Előjáték volt persze,simogattuk egymást,hosszan csókolóztunk,a nyelvével kényeztetett stb.
Aztán szép lassan fölém hajolt és betette. Nagyon jó érzés volt,szerencsére eléggé benedvesedtem ,ezért nem fájt annyira,sőt szinte semennyire se.
De ez attól függ hogy milyen gyorsan csinálja,meg szeressétek egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!