15/L vagyok. Ha csókolózok a barátommal, vagy az ölébe ülök és közben érzem, hogy benedvesedem, akkor van esélyem arra, hogy az első alkalom nem fog (annyira) fájni?
"Akkor üvöltsd le a kisgyerek fejét, mert megkérdezi, hogy kerül a baba a hasba"
Itt nem igazán arról van szó, amit te írsz. Itt egyértelmű, hogy te mire készülsz...
"Nem szeretném elveszteni még a szüzességemet, eszemben sincs"
Bizonyára csak úgy kérdezted...
És ahogy előttem írták, attól hogy jó tanuló vagy még nem kell szexelned 15 évesen, mert ennyiből sokan általánosban is jó tanulók...
Persze mindemellett te döntesz és remélem jól...
Hogy örültetek volna ti mind 15 évesen, ha szívetek választottjával - tipikusan valamelyik osztálytársatok - sikerül elérni, amit akkor még elképzelni se nagyon tudtunk.
Hogy örültetek volna... de mind elfelejtettétek.
Szerintem a szexuális élet elkezdésére kedvező alkalom és személy az valamelyik osztálytárs, és kb. 15 éves korban...
Nekem csak jóval később sikerült, és biztos vagyok benne, hogy sokkal jobb lett volna, ha már akkor összejön... ha pedig így van, akkor abban is biztos lehetek, hogy legalább ennek a 15 éves lánynak jöjjön össze, ha már nekem nem jöhetett.
Ti meg úgy álltok ehhez, hogy ha nektek nem lehetett meg akkor, akkor neki se lehessen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!