Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 15/L vagyok. Ha csókolózok a...

15/L vagyok. Ha csókolózok a barátommal, vagy az ölébe ülök és közben érzem, hogy benedvesedem, akkor van esélyem arra, hogy az első alkalom nem fog (annyira) fájni?

Figyelt kérdés
2012. máj. 19. 20:25
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszi. Nem ezzel foglalkozom elsődlegesen, csak érdekel kíváncsiságból. Akkor üvöltsd le a kisgyerek fejét, mert megkérdezi, hogy kerül a baba a hasba és hogy ne foglalkozz ezzel. Nem szeretném elveszteni még a szüzességemet, eszemben sincs. Apropó tanulás...közgazdasági suliba járok...akkor egy kis logika alapján nem lehetek annyira rosz tanuló. Nemde?!
2012. máj. 20. 16:43
 12/19 anonim ***** válasza:
az nem attól függ,hogy hova jársz..nálunk abba suliba azok jártak akiket nem vették fel a gimibe...
2012. máj. 20. 16:46
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor üvöltsd le a kisgyerek fejét, mert megkérdezi, hogy kerül a baba a hasba"

Itt nem igazán arról van szó, amit te írsz. Itt egyértelmű, hogy te mire készülsz...

"Nem szeretném elveszteni még a szüzességemet, eszemben sincs"

Bizonyára csak úgy kérdezted...

És ahogy előttem írták, attól hogy jó tanuló vagy még nem kell szexelned 15 évesen, mert ennyiből sokan általánosban is jó tanulók...

Persze mindemellett te döntesz és remélem jól...

2012. máj. 20. 16:53
 14/19 A kérdező kommentje:
Hàt oké. Mindenki azt hisz, amit akar. Igen, megkérdeztem, mert érdekel, de ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy most rögtön akarom...
2012. máj. 20. 16:56
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

Hogy örültetek volna ti mind 15 évesen, ha szívetek választottjával - tipikusan valamelyik osztálytársatok - sikerül elérni, amit akkor még elképzelni se nagyon tudtunk.

Hogy örültetek volna... de mind elfelejtettétek.

Szerintem a szexuális élet elkezdésére kedvező alkalom és személy az valamelyik osztálytárs, és kb. 15 éves korban...

Nekem csak jóval később sikerült, és biztos vagyok benne, hogy sokkal jobb lett volna, ha már akkor összejön... ha pedig így van, akkor abban is biztos lehetek, hogy legalább ennek a 15 éves lánynak jöjjön össze, ha már nekem nem jöhetett.

Ti meg úgy álltok ehhez, hogy ha nektek nem lehetett meg akkor, akkor neki se lehessen...

2012. máj. 25. 01:08
 16/19 anonim ***** válasza:
Figyel Károly,egy 15 éves ne szexeljen,egy éretlen gyerek attól,szíve választotja,gyerekszerelem rengeteg van nem is tart sokáig,érdekes gondolkodásod van hogy szerinted egy 15 éves tegye szét a lábát....
2012. máj. 25. 09:14
 17/19 anonim ***** válasza:
Karcsi, te meg az összes 14-16 éves lányt oltogatod, hogy csak nyugodtan szexeljen. Szerintem ezzel többet ártasz, mint használsz. Több kérdésnél is olvastam a válaszaidat, mindegyiknél ez a lényeg. Minél előbb, minél többet... Szerinted ez a jó... Szerinted...
2012. máj. 25. 16:02
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszok. A barátom nem osztálytársam, de lényegtelen. Mégegyszer hangsúlyoznám, hogy még nem akarunk lefeküdni, a kérdés alapja a kíváncsisàg.
2012. máj. 28. 09:08
 19/19 anonim ***** válasza:
Mit össze öltétek itt egymást:) Akkor van gond, ha két éretlen kezd neki a szexnek. Ha az egyikőjük már tapasztalt, akkor nem lehet gond.
2012. nov. 24. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!