Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hol legyen az első alkalom?...

Hol legyen az első alkalom? Vagy csak a lányoknak fontos ez, fiúknak mindegy?

Figyelt kérdés
2 hónapja vagyok együtt a barátommal, és azért lassan már ez a téma is szóba kerül.. Szerintetek hogyan/hol kell ennek sorra kerülnie, hogy szépen emlékezzek rá vissza?
2012. máj. 8. 17:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
48%
A parkban a pad alatt. :D
2012. máj. 8. 17:10
 2/11 A kérdező kommentje:
Naa, komoly válaszokat kérek! :D
2012. máj. 8. 17:11
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Hogyha neked ő lesz az első akkor jobban fel kéne készülni. Mondjuk elpaterol mindenkit otthonról szépen gyertyákat pakol a szobájába és mondjuk betáraz masszázsolajból is párat.

Mivel ilyen soha többet nem lesz ezért biztos emlékezel rá ,hogy itt még ilyenek is voltak.

Én legalábbis ezt tenném ,de egy vacsora az 100%

2012. máj. 8. 17:14
 4/11 anonim válasza:
38%
Zuhanyzásos-szopásos dologgal kezd.
2012. máj. 8. 17:15
 5/11 anonim ***** válasza:
65%
Otthon nálatok. vagy őnála.....de jó a park is
2012. máj. 8. 17:15
 6/11 A kérdező kommentje:
Húha.. az a baj csak, hogy náluk nagyon kicsi a lakás, amolyan másfélszemélyes :D És ott valahogy zavarban meg rosszabbul érezném magam, Nálunk viszont nem tudom, hogy hogyan pateroljam ki a szüleimet, testvéreimet...
2012. máj. 8. 17:16
 7/11 anonim válasza:
100%
Esetleg (ha a keret is megengedi) utazzatok el egy romantikus hétvégére, egy közeli városba. Keressetek egy igényes, olcsóbb szállást, ahol meg tudtok szállni estére.El lehet tölteni így egy napot, városnézéssel, kirándulással. Este egy romantikus vacsora és az esti móka talán még szebb is lesz, hogy spontán fog megtörténi, egy ilyen hétvégén, egy ilyen romantikus este után :)
2012. máj. 8. 17:49
 8/11 anonim ***** válasza:

Ha NAGYON szereted akkor javaslom zuhanyzás közbeni szexet.

De tényleg csak akkor ha nagyon szereted, hiszen csak azzal olyan jó.

Máskülönben nem fogtok szépen visszaemlékezni rá.

Sok sikert! : )

2012. máj. 8. 19:01
 9/11 A kérdező kommentje:

Én most úgy érzem, hogy nagyon szeretem, meg ő is, és egyáltalán nem akar siettetni, mondta is, hogy úgy haladunk, ahogy én szeretném (neki nem az első alkalom lesz..), szóval elég rendes :D

Ez az elutazós téma tetszik egyébként, így biztos nem zavarna meg minket senki :)

2012. máj. 8. 21:20
 10/11 anonim válasza:
100%
Menjetek el valami Hotelbe /Szállóba esetleg??
2012. máj. 9. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!